Ovo su znaci koji  ce NAREDNOM PERIODU imati priliku da ISPRAVE svoje GRESKE!

Ovo su znaci koji ce NAREDNOM PERIODU imati priliku da ISPRAVE svoje GRESKE!

29. rujna 2023. 0 By Admin

VAGA

Mnogo ste problema morali proci ali nikada niste gubili nadu da ce vam u zivotu krenuti na bolje. Veliki trud ulazete u svoju srecu jer za svoje snove se znate izboriti. Vi ste zodijak koji uvijek pokusava da se izbori za svoju srecu,  pa cak i kada je najteze vi ne odustajete. Novcani problemi vas prate, ali vi se nadate da ce biti bolje. Ipak doka radite na vasoj sreci jednoj dragoj osobi ste ucinili veliku nepravdu.

Ona je uvijek imala veliko povjerenje u vas ali s vremenom kao da ste to povjerenje narusili.

Pravo prijateljstvo ne smije da bude sruseno zeljom za uspjehom , ali upravo nesto slicno se je vama desilo. Mada ste krenulo dalje sa svojim zivotom , ostalo je nesto sto nikada niste prezalili. Izgubljeno priajteljstvo koje vam je znacilo mnogo, rado bi da ponovo imate u svom zivotu. Pruza vam se sansa da obnovite to prijateljstvo ali i jedno iskreno izvinjenje sa vase strane mora doci.

Vi cete imati priliku da u svoj zivot vratite osobu koja vam tako mnogo znaci.

Sve je do vas i vasih postupaka kako ce se ta prijateljska veza odvijati. Neko kome mnogo znacite je spreman da vam pruzi drugu priliku a na vama je da uradite sve onako kako treba. Ne budite previse ponosni nego iskoristite sansu koja vam se pruza. Pred vama je pomirenje sa vasim iskrenim prijateljem kojeg ste mnogo povrijedili. Da li ce to prijateljstvo ponovo prestati zavisi o vama.

Stranice: 1 2