TAROT KARTE CE TI OTKRITI SVE! Izaberi jednu i saznaj sta ti predvidja!

TAROT KARTE CE TI OTKRITI SVE! Izaberi jednu i saznaj sta ti predvidja!

30. rujna 2023. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI TAROT KARTU BROJ 2

Vi koji ste izabrali tarot kartu pod rednim brojem dva, izabrali ste jednu malu zajednicu, i polumesec. Znaci da se radi o ljubavi i da cete imati  dosta razloga da se radujete. U svakom slucaju vas ceka harmonja, a vreme je da budete  verni svojoj ljubavi i osecanjima.

Bice da ste ipak doneli odluku da cete ziveti u zajednici sa onim koji vas voli i kojeg volite. Mozda ce vase odluke da vas dovedu u dilemu. Vreme je da budete mudri, ozbiljni i odgovorni i dobro razmislite sta vas ceka.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

AKO STE IZABRALI TAROT KARTU BROJ 3

Vi koji ste izabrali tarot kartu pod rednim brojem tri, izabrali ste tarot srece. Na vasu srecu koje ce uskoro biti, ukazuje jednorog sa karte.Svetli i cisto plavi polumesec ukazuje na harmoniju vaseg emotivnog zivota. A zvezda  na vrhu  govori o onom trenutku vase slave, kada cete i sami dotaci zvezdano nebo.

Dakle, nesto ce vam se lepo sprema i nesto ce vam biti tako bajkovito. Osecate da se radujete  vec sada, ali krijete svoja osecanja dok cekate da se izjasni druga strana. Mada ste i sami imali male dileme, uspecete da ih se resite.

Vas je terala vasa snaga , a vasa ljubav vas je tesila i vodila dalje preko prepreka. Cak i dok ste patili, niste se predavali, i kada ste imali prepreke, vi ste ih prelazili. Uspeh i sreca i jesu samo za one hrabre i neustrasive.

Za uporne i smele, one koji ce pogaziti ponos u ime ljubavi i srece. A vi cete imati i takvih trenutaka.Ipak cete se radovati jer ce pobediti ljubav.

 

Stranice: 1 2