Saznajte sta vas do kraja jeseni ocekuje na polju LJUBAVI, POSLA i ZDRAVLJA! Astro za sve znakove!

Saznajte sta vas do kraja jeseni ocekuje na polju LJUBAVI, POSLA i ZDRAVLJA! Astro za sve znakove!

1. listopada 2023. 0 By Maja

 

VAGA (23. septembar – 22. oktobar):

Ljubav: Vage će osetiti duboko emotivno povezivanje sa partnerom. Oktobar donosi harmoniju i razumevanje u odnosu. Samci mogu očekivati značajne susrete.

Posao: Ovaj period će doneti Vagama mogućnost za diplomatski pristup i rešenje konflikata. Važno je da budete posrednici u timskim situacijama.

Zdravlje: Obratite pažnju na svoje fizičko blagostanje. Redovna vežbanja i zdrava ishrana će vam pomoći da očuvate svoju vitalnost.

 

 

ŠKORPIJA (23. oktobar – 21. novembar):

Ljubav: Škorpije će osetiti snažnu emotivnu povezanost sa partnerom. Duboki razgovori će doneti još više intimnosti i razumevanja.

Posao: Ovaj period će doneti Škorpijama mogućnost za analizu i istraživanje. Važno je da se posvetite dubljem razumevanju poslovnih situacija.

Zdravlje: Obratite pažnju na svoje emotivno zdravlje. Praktikujte tehnike relaksacije kako biste se oslobodili stresa.

 

 

STRELAC (22. novembar – 21. decembar):

Ljubav: Strelčevi će osetiti inspiraciju za istraživanje novih aspekata u vezi. Ovo je vreme za zajedničke avanture i proširivanje horizonta.

Posao: Ovaj period će doneti Strelčevima mogućnost za proširivanje vidika i učenje novih veština. Važno je da sledite svoje strasti.

Zdravlje: Obratite pažnju na svoje fizičko blagostanje. Aktivnosti na otvorenom će vam pomoći da se osećate vitalno i puni energije.

 

 

JARAC (22. decembar – 19. januar):

Ljubav: Jarčevi će doživeti stabilnost i sigurnost u ljubavnom odnosu. Ovaj period donosi mogućnost za dugoročnu stabilnost u vezi.

Posao: Ovaj period će doneti Jarčevima mogućnost za postizanje finansijske stabilnosti i prosperiteta. Važno je da budete uporni u ostvarivanju ciljeva.

Zdravlje: Obratite pažnju na svoje fizičko blagostanje. Redovna vežbanja i uravnotežena ishrana će vam pomoći da očuvate vitalnost.

 

 

VODOLIJA (20. januar – 18. februar):

Ljubav: Vodolije će osetiti inspiraciju za druženje i zajedničke aktivnosti sa voljenima. Oktobar donosi priliku za stvaranje novih veza i uživanje u društvu.

Posao: Ovaj period će doneti Vodolijama mogućnost za kreativnost i inovacije. Važno je da sledite svoje ideje i iskoristite prilike.

Zdravlje: Obratite pažnju na svoje emotivno i mentalno blagostanje. Praktikovanje tehnika relaksacije će vam pomoći da se osećate uravnoteženo.

 

 

RIBE (19. februar – 20. mart):

Ljubav: Ribe će doživeti duboko emotivno povezivanje sa partnerom. Oktobar donosi harmoniju i razumevanje u odnosu. Važno je da izrazite svoje emocije.

Posao: Ovaj period će doneti Ribama priliku za kreativnost i izražavanje umetničkih veština. Važno je da sledite svoje strasti i istražite nove puteve.

Zdravlje: Obratite pažnju na svoje emotivno i mentalno blagostanje. Meditacija i tehnike relaksacije će vam pomoći da se osećate uravnoteženo i smireno.

 

 

Stranice: 1 2