Do kraja jeseni ovi znaci ce napokon saznati da su LUDO VOLJENI: Ceka ih DIVAN OKTOBAR!

Do kraja jeseni ovi znaci ce napokon saznati da su LUDO VOLJENI: Ceka ih DIVAN OKTOBAR!

1. listopada 2023. 0 By Maja

OVAN (21. mart – 19. april): Za Ovnove, ovo će biti mesec iznenađenja i dubokih emocija. Do kraja jeseni, očekuje ih divna vest o ljubavi koja će im doneti radost i sreću. Ovanovi će osetiti snažnu povezanost sa svojim partnerom, a ako su samci, mogu se spremati za susret sa nekim ko će ih osvojiti na prvi pogled. Oktobar će biti vreme kada će Ovnovi osetiti kako ljubav prožima svaki deo njihovog bića.

 

 

BIK (20. april – 20. maj): Bikovi će doživeti romantični procvat do kraja jeseni. Ovaj oktobar donosi im duboku emotivnu povezanost sa partnerom, uz još više pažnje i nežnosti. Samci mogu očekivati susret sa nekim ko će ih osvojiti svojom iskrenošću i toplinom. Oktobar će za Bikove biti vreme kada će ljubav cvetati u punom sjaju.

 

 

BLIZANCI (21. maj – 20. jun): Za Blizance, ovaj oktobar će doneti dublje razumevanje u ljubavnom odnosu. Partner će im pokazati svoju podršku i razumevanje, a zajedno će se suočiti sa izazovima koji će ojačati njihovu vezu. Oktobar će biti vreme kada će Blizanci osetiti kako ljubav može prevazići sve prepreke.

 

 

RAK (21. jun – 22. jul): Rakovima će oktobar doneti snažnu emotivnu povezanost sa partnerom. Ovaj mesec će biti ispunjen trenucima duboke intimnosti i razumevanja. Samci mogu očekivati susret sa nekim ko će ih osvojiti svojom pažnjom i brižnošću. Oktobar će za Rakove biti vreme kada će osetiti kako ljubav može zaceliti svaku ranu.

 

 

LAV (23. jul – 22. avgust): Lavovi će do kraja jeseni doživeti snažnu romantičnu preporod. Oktobar donosi im strastvene trenutke i duboko emotivno povezivanje sa partnerom. Ovaj mesec će biti vreme kada će Lavovi osetiti kako ljubav može probuditi najlepše emocije. Samci mogu očekivati strasne susrete koji će im pokazati snagu prave ljubavi.

 

 

DEVICE (23. avgust – 22. septembar): Device će doživeti duboku emotivnu sigurnost u ovom oktobru. Ovaj mesec donosi im razumevanje i podršku od strane partnera, što će ih osnažiti i učiniti da se osećaju voljenim. Oktobar će biti vreme kada će Device osetiti kako ljubav može doneti pravo emotivno ispunjenje.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2