Evo koji ce znaci do kraja jeseni upoznati svoju veliku ljubav! Jednom sledi SUSRET,  drugom VENCANJE, do kraja godine!

Evo koji ce znaci do kraja jeseni upoznati svoju veliku ljubav! Jednom sledi SUSRET, drugom VENCANJE, do kraja godine!

1. listopada 2023. 0 By Lala

VAGA

Nemate odredjene stavove, ali cete lako naci. Jedna lepa skorpija ce da zaseni vase vidno polje i ucini da gledate samo nju. Kao da cete se ludo i bezrezervno zaljubiti u nju.Za vas ce biri centar sveta.I jedina osoba  na svetu!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Odavno smerate kako da pridjete jednom strelcu i kao da vas prisvoji za sebe. Od vas se ceka da budete verni svojim osecanjaima jer osecate povezanost sa strelcem. Bice da se zaljubljujete jer se oboje radujete jedno drugome.

 

STRELAC

Trazite sebi dostojnog a samo jedna skorpija je kadra za takav zadatak.Radujete se sreci koja ce iskoro da plane i da vas  pretoci u par koji se nece razdvajati.Novi pocetak sledi, i vi kao par, na pocetku srece.

 

JARAC

Vasa ljubav je ono sto vas vodi  napred ka jednome ovnu. Odavno sanjate da mu pridjete ali vas uvek drugi  zeznu. Kad mislite da ste uspeli, njko vam ga preotme, pa vas vrati  na pocetak. Budite  jaci, uporniji !

 

VODOLIJA

Ne mozete da se radujete da budete  verni  jednoj  vagi, a ona vas ceka.pokle da idete za onom koja vam srecu nece dati, nego bezite od one koja samo na vas ceka? Zar hocete srecu, necete, a hocete tugu, sa obadvije ruke?! Da li ste izgubili razum?

 

RIBE

Samo idite napred jer sledi zanimljiv susret. Mozda se moze desiti svasta, pa cak i nova ljubav. Moracete da se dozovete pameti  i da procenite imate li sanse za srecu.Ako nemate, i osecate da vas nece snaci, bolje je da odustanete.

Stranice: 1 2