Vlada boginja ljubavi i lepote-evo kome slede DIVNI TRENUCI i kome ce SVAKA ZELJA biti OSTVARENA!

Vlada boginja ljubavi i lepote-evo kome slede DIVNI TRENUCI i kome ce SVAKA ZELJA biti OSTVARENA!

2. listopada 2023. 0 By Lala

OVAN

Niste u mogucnosti bar sada, ali cete biti, da sebi date malo na volju. Srce ce vam kucati  u smeru  jedne vage, i zelecete da idete za njom.Da joj budete pratnja i verna senka koja joj zeli biti nedeljivi deo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Najvise od svega volite slobodu, jer ne zelite da se vezete.Vreme je da budete slobodni i neoptereceni nicim. Uskoro cete imati veliku sansu da se stvari okrenu u drugome pravcu. Pozelecete  da se vezete za jednu osobu.

 

BLIZANCI

Samo to sto imate vernog i pozrtvovanog partnera, vasu vezu jos drzi stabilnom.Inace da je do vas verujte da ne biste mogli da je odrzite. Vas partner je jedan nezni rak, ali tako stabilan i jak, kada je ljubav u pitanju.

 

RAK

Venera, boginja ljubavi je u znaku vage… To znaci da vam, se do tada pruzaju mnogobrojne sanse da cinite sta vam volja. Sve sto zelite, ici ce vam od ruke, pa i u ljubavi cete imati sve sto ste zeleli.Uzivajte dok mozete!

 

LAV

Pruza vam se idealna sansa za emotivnu vezu sa jednim rakom. Vi ste zaljubljeni, a on vas voli, pa izvolite. I vama ce se posreciti ako ga budete voleli, jer imate idealne sanse da ostvarite sa njim sve sto ste hteli i ikada pozeleli.

 

DEVICA

Samo da  se pridruzite jednoj vagi i da je pocnete pratiti, pa ce vas krenuti. Vreme je da pocnete da se radujete novoj sreci.Pred vama je mogucnost nove veze u koju oboje polazete nade.I da ucinite sve da se te nade i ostvare.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2