Astro od 3. do 10.oktobra:Zvezde se  igraju, nekome sledi promena koja ce dovesti do cilja i velike srece!

Astro od 3. do 10.oktobra:Zvezde se igraju, nekome sledi promena koja ce dovesti do cilja i velike srece!

3. listopada 2023. 0 By Maja

 

Vaga (23. septembar – 22. oktobar):

Vagama se preporučuje da se fokusiraju na svoje odnose sa drugima u narednih sedam dana. Moguće su važne interakcije sa partnerom, prijateljima ili kolegama. Budite pažljivi prema potrebama drugih i izrazite svoju podršku.

 

 

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar):

Škorpije, u narednih sedam dana fokusirajte se na svoje lične transformacije i rast. Mogu se pojaviti duboke introspekcije i važno je da se oslobodite starih obrazaca koji vam više ne služe. Očekujte pozitivne promene koje će vam doneti veću sreću.

 

 

Strelac (22. novembar – 21. decembar):

Strelcima se preporučuje da razmotre svoje dugoročne ciljeve i postave jasne prioritete u narednih sedam dana. Ovo je vreme za planiranje i strategiju koja će vam pomoći da ostvarite svoje ambicije. Očekujte pozitivne pomake ka ostvarivanju svojih ciljeva.

 

 

Jarac (22. decembar – 19. januar):

Jarčevima se predviđa mogućnost za finansijski napredak u narednih sedam dana. Obratite pažnju na prilike za investiranje ili unapređenje vaših finansijskih veština. Razmislite o dugoročnim strategijama za finansijsku stabilnost.

 

 

Vodolija (20. januar – 18. februar):

Vodolijama se savetuje da budu otvorene za nove ideje i perspektive u narednih sedam dana. Mogu se pojaviti inspirativne prilike za učenje i proširivanje vašeg horizonta. Budite hrabri u istraživanju novih područja.

 

 

Ribe (19. februar – 20. mart):

Ribe, obratite pažnju na svoje kreativne i intuitivne talente u narednih sedam dana. Moguće su prilike za umetničko izražavanje i inspiraciju. Obratite pažnju na svoje unutrašnje vodstvo i pustite svoju maštu da vas vodi ka većoj sreći.

Stranice: 1 2