Evo sta vam sudeci po horoskopu kraljice Kleopatre, sledi do kraja meseca!

Evo sta vam sudeci po horoskopu kraljice Kleopatre, sledi do kraja meseca!

3. listopada 2023. 0 By Lala

VAGA

Jedna sutuacija ce vas izbaciti sa koloseka.Vreme je da budete  odlucni i da pokazete  sta hocete. Neki vas teraju na drugu stranu, ali vi nemate predstavu sta se od vas ocekuje.Vreme je da se okrenete snalazenju u datoj situaciji.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Previse je ono sto zelite, ali vas inat ce da vas nosi.Mogli biste biti mnogo drugaciji i prisniji u odnosu sa ono sto zelite.Savet je da popustite sa inatom, i da se malo spustite na zemlju. Zasto uvek idete tezim putem?

 

STRELAC

Imacete mnogo obaveza, ali ce vas  partner  stalno opominjati. Od vas se ceka da budete verni samo njemu i da popunjavate svo njegovo vreme. I ne misli da se od novaca zivi. Pustite ga kraju, i razmislite da resite takvu farsu od veze.

 

JARAC

Vi cete se istaci u prvi plan do kraja meseca. Dugo su vas terali u kraj, i omalovazavali vasu inteligenciju. Kleopatra obecava vasih pet minuta da stize uskoro i da mozete uzivati u svemu. U zivotu, pa cak i u ljubavi.

 

VODOLIJA

Ne znate kako i kuda da se okrenete, a morate se odluciti. Na vas se nece cekati dugo, okrenite se  i prelomite. Vec ste predugo dvoumili i dugo ste se lomili, ali je vreme za konacnu odluku.Ili da se sto pre suocite sa posledicama.

 

RIBE

Stize vas jedna devica koja ce se uputiti sa vama. Odavno vam se ukrstaju putevi, a da se ni jedno, ni drugo niste pitali zasto? Da li je uvek bila puka slucajnost, ili nesto potpuno drugo? Mozda je red da  sada oboje  odgovorite i bez pitanja.

Stranice: 1 2