U ovom mjesecu: Tri znaka PRAVE FATALNU GRESKU zbog koje ce izgubiti NAJVECU LJUBAV!MNOGO ce se KAJATI!

U ovom mjesecu: Tri znaka PRAVE FATALNU GRESKU zbog koje ce izgubiti NAJVECU LJUBAV!MNOGO ce se KAJATI!

3. listopada 2023. 0 By Maja

VAGA

Da se vi uposte nalazite na listi zodijaka koji ce prevariti svog partnera je pravo cudo, ali zvijezde ne lazu. Name za vas je opste poznato da ste zodija koji su uvijek o zadnje bori za svoju srecu. Vi ste zodijak koji zivi za ljubav i koji od svoje srece nikada ne odustaje. Istina je da u zadnje vrijeme vladaju velike nesuglasice u vasoj vezi, ali vi pokusavate spasiti sto se spasiti da. Ali jedan susret sa osobom iz proslosti ce sve da promjeni.

Pred vama su naime desavanja koja ce vas navesti da zapocnete kratku aferu sa tom osobom, sto ce za vasu pravu vezu biti kobno.

Pred vama su desavanja koja vam nece da ti mira jer ce vas gristi savijest i vi cete svom partneru sve priznati. Ne ocekujte oprostaj , jer vas partner vam tako nesto nikada nece oprostiti . Mnogo cete se pokajati ali bice kasno.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Vi ste zodijak kojui zivi za ljubav i koji uvijek pokusava da  sve bude onako kako ste vi to srbi zamislili. U vaseoj vezi vlada veliko povjerenje koje vasu vezu cini jakom. Vas partner vam slijepo vjeruje, ali vi cete sretsti jednu osobu kojoj necete moci odoljeti. Jedna prolazna afera ce sve da unisti i vas partner preko toga nece moci preci.

Vi cete se mnogo  pokajati, kao nikada do sada u vasem zivotu, ali oprostaj ne ocekujte.

Uzalud ce biti sve , jer cete voljenu osobu toliko povrijediti da vam to sto cete uciniit nikada za zivota nece oprostiti. Lako vam nece biti, ali vi cete se morati suociti sa cinjenicom da ste rizikovali sve kako bi imali prolaznu aferu koja vam nece znaciti nista, a sve cete izgubiti.

Stranice: 1 2