Do kraja mjeseca OKTOBRA neki znaci ce OSTVARITI SVE sto su zeljeli!

Do kraja mjeseca OKTOBRA neki znaci ce OSTVARITI SVE sto su zeljeli!

4. listopada 2023. 0 By Maja

Ovan (21. mart – 19. april):

Za Ovnove, kraj oktobra donosi ispunjenje dugogodišnjih želja. Energija koja vas okružuje će vam pomoći da ostvarite ono o čemu ste maštali. Budite hrabri i verujte u svoje sposobnosti.

 

 

Bik (20. april – 20. maj):

Bikovi će se osećati kao da su na vrhu sveta do kraja oktobra. Vaša upornost i predanost su konačno nagrađeni. Uživajte u plodovima svog rada i budite ponosni na svoje dostignuće.

 

 

Blizanci (21. maj – 20. jun):

Blizanci, kraj oktobra donosi uzbuđenje i novu perspektivu. Otvorite se prema promenama i ne bojte se novih iskustava. Ovo je vreme kada će te se osećati živima i inspirisanim.

 

 

Rak (21. jun – 22. jul):

Rakovima će se kraj oktobra obeležiti osećajem harmonije i sreće u porodičnom okruženju. Osetićete se voljenim i podržanim. Iskoristite ovo vreme da se povežete sa svojim najbližima.

 

 

Lav (23. jul – 22. avgust):

Lavovi će zasijati u svom punom sjaju do kraja oktobra. Vaša harizma će privlačiti pažnju i otvarati vrata novim prilikama. Ovo je vreme kada ćete moći da pokažete svoje talente svetu.

 

 

Devica (23. avgust – 22. septembar):

Device će osetiti blagostanje i zadovoljstvo do kraja oktobra. Vaša pažnja ka detaljima će se isplatiti, donoseći vam osećaj sigurnosti i stabilnosti. Uživajte u miru koji ste sami stvorili.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2