LJUBAVNI HOROSKOP za OKTOBAR:STRIJELAC se PLASI EMOCIJA,Jarac RIZIKUJE kao nikada!

LJUBAVNI HOROSKOP za OKTOBAR:STRIJELAC se PLASI EMOCIJA,Jarac RIZIKUJE kao nikada!

4. listopada 2023. 0 By Maja

JARAC

ZA JARCE KOJI  SU  U VEZI:

Dragi jarci, pred vama je mjesec u kojem cete morati donijeti jednu konacnu odluku. Niste sretni sa vasim partnerom, da li je u vas zivot usla neka druga osoba, samo vi znate. Mnogo ste se promijenili, i vas partner to vrlo dobro osijeti. Plasite se da mu priznate istinu , mada je to jedino dto on vas zahtijeva. Ali, vi znate da sa tom istinom mozete sve da unistitie. Malo ste sebicni, jer vi zelite vezu, ali i avanturu. To vam se nece dobro vratiti. Budite iskreni, kao sto ste to uvijek bili.

Vas partner ce svakako saznati istinu, zar ne bi bilo bolje da je sazna od vas.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vi rizikujete mnogo, jer ste se upleli u nesto sot vam do kraja mjeseca sigurno nece donijeti nista sto ce vas usreciti. Rizikujete mnogo, jer osoba sa kojom se potajno vidjate, nije osoba kakva se vama predstavlja. Da zlo ne bi bilo manje, i vas partner ce vas napustiti poslijet toliko zajednickih godina. Vama sreca zaista nece pratiti korake, jer sa lazima necete stici daleko. Mnogo ste rizikovali, velike su sanse da cete mnogo i izgubiti. Istina vam je uvijek bila bitna , ali ovaj put su vas savladale emocije koje niste mogli kontrolisati. Pokusajte pronaci rijesenje, jer trenutno se sve cini bezazleno.

 

ZA SLOBODNE JARCE:

Pred vama je jedan mjesec koj ce vam mnogo srece donijeti. Vi cete naime upoznati osobu u koju cete se zaljubiti naprvi pogled. Sreca vas prati, i vi necete moci toj osobi odoljeti. Pokusacete da je ignorisete, ali to vsm nece poci za rukom.Pred vama je ljubavna sreca koja ce vas zivot promijeniti iz korijena. Dugo ste se nadali osobi koja ce vas cijeniti i voljeti, sada je vrijeme da je i upoznate.

Stranice: 1 2