NA OVOJ SLICI postoje  4. RAZLIKE koje samo GENIJE PRIMJETI: Usudi se da provjeris da li imas  OSTRO CULO VIDA!

NA OVOJ SLICI postoje 4. RAZLIKE koje samo GENIJE PRIMJETI: Usudi se da provjeris da li imas OSTRO CULO VIDA!

4. listopada 2023. 0 By Maja

Slika koju smo danas za vas pripremili je zaista teza nego ostale do sada. Pred vama je slika sa 4 razlike koje su zaista teske za uociti. Ostar vid i strpljene su vam bili potrebni, ali kao sto vidite svaka nasa skrivalica dolazi sa rijesenjem. Malo smo vam vise otezali nego inace, ali vjerujemo da su najuporniji od vas ipak uspijeli da uoce nase 4 razlike koje se nalaze na ovoj slici.

Kao sto vidite razlike su sitne, ali nisz nemoguce za primjetiti. Mnogo malih detalja je na slici, ali evo i rijesenja za nasu malu skrivalicu. Da li ste primjetili da jedna nacrtana djevojcica na slici cak i ne stoji u istom pravcu kao ostale. Ovaj put smo vam zaista otezali, ali kao sto vidite rijesenje pokazuje da mozda i nije bilo toliko tesko.

Na ovoj slici je zaista mnogo detalja na koje ste morali obratiti paznju. Nadamo se da ste se ipak lijpo zabavili dok ste trazili 4 razlike koje se nalaze na nasoj skrivalici. I u narednom periodu cemo se potruditi da vam pripremimo sto ljepse i sto zanimljivije  skrivalice i zagonetke. Uvijek se trudimo da vam uljepsamo vrijeme, a znamo da se i vi trudite da uvijek rijesite nase zadatke.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Kao i uvijek pisite nam vase odgovore nanasoj Facebook stranici. Oni od vas koji su uspijeli da rijese ovu skrivalicu, svaka vam cast jer znamo da vam ovaj put nismo pripremili najlaksu skrivalicu.

Stranice: 1 2