Pred ovim znacima je ljubavna SRECA kao nikad do sada!”

Pred ovim znacima je ljubavna SRECA kao nikad do sada!”

4. listopada 2023. 0 By Maja

ŠKORPIJA (23. oktobar – 21. novembar)

Škorpije će osetiti strastvene vibracije ljubavi. Vaša duboka emocionalna povezanost sa partnerom će dosegnuti vrhunac, donoseći vam još veću intimnost i razumevanje. Slobodne Škorpije mogu očekivati susret sa osobom koja će ih potpuno očarati. Ovo je period kada će vaša strast biti na vrhuncu.

 

 

STRELAC (22. novembar – 21. decembar)

Strelčevi će doživeti uzlet ljubavi. Vaša pozitivna energija će obasjati vaš odnos sa partnerom, donoseći vam još više entuzijazma i radosti. Slobodni Strelčevi mogu očekivati nešto neočekivano i uzbuđujuće. Ovo je vreme kada ćete se osećati kao da vam se ostvaruju najlepši snovi.

 

 

JARAC (22. decembar – 19. januar)

Jarčevi će osetiti snažnu emotivnu podršku. Vaša veza će biti ispunjena sigurnošću i poverenjem, donoseći vam još veću stabilnost. Slobodni Jarčevi mogu očekivati susret koji će ih duboko dirnuti. Ovo je period kada će vaše srce biti otvoreno za istinske emotivne dubine.

 

 

VODOLIJA (20. januar – 18. februar)

Vodolije će doživeti procvat svoje kreativnosti u ljubavi. Vaša inovativnost će doneti sveže vibracije u odnos sa partnerom, donoseći vam još više inspiracije i povezanosti. Slobodne Vodolije mogu očekivati nešto izuzetno i neobično. Ovo je vreme kada će vaša jedinstvenost zasijati u svetu ljubavi.

 

RIBE (19. februar – 20. mart)

Ribe, očekujte duboke emocije i romantične trenutke u vezi. Vaša intuicija će vam pomoći da razumete partnera na dubljem nivou. Slobodne Ribe mogu očekivati susret sa nekim ko će im doneti inspiraciju i razbistriti im put u ljubavi. Ovo je period kada će vaša srca biti otvorena za prave emotivne dubine.

 

 

 

Stranice: 1 2