Ovi znaci ce saznati sta je NAJVECA TUGA, bice PREVARENI od voljene osobe koju VOLE NAJJACE!

Ovi znaci ce saznati sta je NAJVECA TUGA, bice PREVARENI od voljene osobe koju VOLE NAJJACE!

5. listopada 2023. 0 By Maja

Ovi zodijaci su uvijek bili vjerni i uvijek dsu slijepo vjerovali voljenoj osobi. Ali vrlo brzo ce saznati da se ljubavi znaju poigrati sa srcem koje voli najjace.

OVAN

Vi ste zodijak kojeg svaka osoba samo moze pozeljeti za partnera. Vi ste odani, volite iskreno i nikada niste ni pomisljali na to da prevarite osobu koju volite. Vi ste prosto takvi i nikada se niste mijenjali.Vjerni ste sebi, jer za vas ljubav nikada nije bila samo igra. Ljubav je za vas uvijek bila nesto sasvim posebno sto ste uvijek znali da cijenite kao malo ko drugi. Vasa sadasnja veza ima i uspona i padova, ali vi nastojite da uvijek budete samo sretni sa svojim partnerom.

Nesuglasice dodju i prodju, ali vi ne prestajete da volite svog partnera bez kojeg ne mozete da zamislite srecu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ove jeseni sve se mijenja. Pred vama je velike tuga i velko razocarenje, jer cete saznati da vam voljenao osoba nije vjerna. Vi cete saznati sve i sigurno je da vam nece biti lako. Pred vama je raskid ove jeseni, jer cete vi zeljeti tako. Preko prevare nikada niste ni pomislili da bi presli, bez obzira koliko ludo voljeli. Sreca u ljubavi vam ove jeseni okrece  ledja i vi cete se sa velikim bolom morati suociti. Izdace vas osoba za koju ste bili spremni sve da ucinite, ali ljubav ima svoje puteve koje ponekad prosto ne mozemo da razumijemo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Srce ce vam biti slomljeno, ali vi cete vec nekako skupiti snage i nastaviti dalje sa svojim zivotom.

Necete se odreci ljubavi mada necete vise ni tako lako vjerovati. Pred vama su desavanja koja ce vam slomiti srce, ali vam i napokon otvoriti oci da ste vi bili jedina osoba koja je iskreno voljela u ovoj vezi.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2