Horoskop kraljice Kleopatre-saznajte sta vam je sudjeno do pola jeseni!

Horoskop kraljice Kleopatre-saznajte sta vam je sudjeno do pola jeseni!

6. listopada 2023. 0 By Lala

VAGA

Ne znate kuda sa koracima koji vas vode ulosem drustvu.Nikako da se sredite, da nadjete cilj i svoj prioritet.Osecate se na nesigurnom putu i vreme je da se srede  vase odredjene   smernice.

 

SKORPIJA

Niste svesni sta vas  ceka, a morate znati  kuda poci. Misli vam idu od jedne do druge i nikako da se srede. Vas osecanja vas vode napred ka jednoj osobi , ali vam nije sudjena sreca sa njom.

 

STRELAC

Zagledacete se u osobu koja ce pleniti vasu paznju.Necete joj se radovati jer vas nece nikako gledati. Ceka vas tuga jer ce vas ignorisati, ali verujte da je u pitanju njen ponos.Pogazite ga vi, ako ona nece.

 

JARAC

Ne znate kuda da se srede  vase teznje i kako da vase srce kuca u smeru ljubavi.Vas cilj je da se okrenete ka lepoj strani zivota i da znate da ce vas  jedna osoba da ucini srecnim.Mozda vam je sudjeno malo srece.

 

VODOLIJA

Postali ste zamerljivi i svoji, a kraljica Kleopatra vam to uzima za lose.Nikako vam ne ide u prilog  ta vasa odbojnost i tvrdoglavost. Cini vas gorom i vreme je da se srede  vasa ishitrenost, nego da budete tolerantni u resenjima onog sto vas muci.

 

RIBE

Ne znate sta da cekate od dana koji vas vode  u jesenjim danima.Bar do polovine jeseni necete biti dobro, a nece vam biti ni sudjena neka bolja situacija. Bice red da cinite sve, da gazite preko prepreka da biste sredili svoj emotivni zivot.

 

Stranice: 1 2