Izaberi svoju JESENJU VILU i poslusaj NJEN SAVJET!Jedna ce ti OTKRITI TAJNU kako da budes SRETAN!

Izaberi svoju JESENJU VILU i poslusaj NJEN SAVJET!Jedna ce ti OTKRITI TAJNU kako da budes SRETAN!

6. listopada 2023. 0 By Maja

JESENJA VILA BROJ 2

Do sada si mnogo razocarenja morao proci jer si vjerovao pogresnim ljudima. Osoba si koja zeli da misli da je svako toliko dobar u dusi kao ti, ali to naravno nije tako. Ti si velika dobrica i cesti ne primjetis da tvoji takozvani prijatelji samo koriste tvoje dobro srce. Jesenja vila te dobro posmatra i primjeti da je i u proslosti bilo losih desavanja, ali ti si svima oprostio kao da nista nije bilo.

Nisi sretan sa svojim zivotom, a kako bi i bio kad su pola kruga tvojih prijatelja, tvoji tajni neprijatelji koji jedva cekaju da te vide na dnu.

Da bi bio sretan, moras da prepoznas one prave i one lazne prijatelje koji stoje na putu ka tvojoj sreci. Zauzmi stav i ne daj da se bilo ko petlja u tvoju srecu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JESENJA VILA BROJ 3

Mnogo si uvijek cinio za druge, ali to su mnogi uzimali zdravo za gotovo. Ove jesenu nece biti nista drugacije, jer ti si naucio ljude da se uvijek na tebe mogu osloniti. A kada tebi zatreba pomoc, malo je onih na koje mizes racunati.

Mnogo toga moras da promjenis.

Kao prvo svoj stav prema zivotu, sebe na pravo mjesto , pa koga drugo zapadne. Ne da treba da budes drska, ali odlucna i moras da ostanees pri svom stavu. Sretan ces biti kada sve toksicne ljude udaljis iz svog zivota, ili ti se udalji iz njihovog.

Stranice: 1 2