ZVIJEZDE OTKRIVAJU sta OVNA i BIKA ceka  tokom CIJELOG OKTOBRA-imamo LIJEPE VESTI!

ZVIJEZDE OTKRIVAJU sta OVNA i BIKA ceka tokom CIJELOG OKTOBRA-imamo LIJEPE VESTI!

6. listopada 2023. 0 By Maja

BIK

POSAO

Dragi bikovi, kada je vas posao u pitanju, malo srece bi vam tako mnogo znacilo. Pravili ste novcane gubitke od kojih se samo tesko oporavljate. Vama je vas posao mnogo bitan , i vi se zaista trudite da budete odgovroni u svemu sto cinite. Mada vas je poslovna sreca znala zaobici, ona u mjesecu oktobru nece odlaziti sa vase strane. Pred vama je jedan period u kojem cete ostvariti divne rezultate. Novacni dobitci napokon stizu, a oni su vam trenutno zaista potrebni. Ostavite brige u stranu, jer vama dolazi period u kojem cete vi samo za uspjeh znati. Jedan dodatni novcani dobitak ce vam samo uljepsati oktobarske dane.

LJUBAV

Bikovi koji su u vezi do sada su se suocavali sa mnogo nesuglasica sa voljenom osobom. Mada ste vi bice koje uvijek pokusava da izbjegne nesuglasice, problemi koji su vas zadesili su to ucinili nemogucim. Sa voljenom osobom ste naucili da rijesavate sve zajedno, ali sreca kao da vam je okretala ledja. Oktobar je mjesec za ljubav koj ce vas pratiti,  i u kojem vi za probleme necete znati.

 

Sa voljenom osobom necete dolaziti u nesporazum, jer cete pokusati da sve rijesote na  miran nacin. Moguce je da cete zajedno odputovati na kratak period. Potrebno vam je zajednicko vrijeme, daleko od svakodnevnice i desavanja koja su vas do sada pratila. Sreca vas prati, a vi uzivajte u svakom momentu. Slobodni bikovi ce uzivati u srustvu jedne divne osobe. Prijateljstvo bi se lako moglo pretvoriti u veliku ljubav.

Stranice: 1 2