JESENJE DRVO ZELJA:Izaberi broj i saznaj hoce li se OSTVARITI ONO STO ZELIS  najvise do kraja jeseni!

JESENJE DRVO ZELJA:Izaberi broj i saznaj hoce li se OSTVARITI ONO STO ZELIS najvise do kraja jeseni!

10. listopada 2023. 0 By Lala

 Ako si izabrao broj cetiri:

Ono sto moramo da kazemo jeste da je ova zelja  nesto sto ce se ostvariti tek onda kada prestanes to da zelis. Istina, sada mislis da se to nikada nece desiti. Da ces to zeleti  zauvek ali kada to dobijes bice ti jasno da si zapravo samo previse i predugo cekao na nesto sto ne samo da ti ne treba vec i nije ono sto moze da te usreci.

Ono sto dalje moramo da kazemo jeste  da ces u periodu koji je pred nama ipak morati da doneses neke vazne odluke.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 Ako si izabrao broj pet:

Zelja koju si pozeleo je jednostavno ono sto ti nije bilo potrebno. To je ono sto moramo reci. Cinjenica je da mislis da je ovo ono sto zelis najvise na svetu ali ostvarenje te zelje ne bi donelo ono sto ti zapravo treba.

Ono sto dalje moramo da kazemo jeste da ce se ova zelja ostvariti do kraja jeseni ali da ni u kom slucaju to nece doneti onu dozu srece za koju mislis da hoce. Misli o tome.

 

 Ako si izabrao broj sest:

Ova zelja ce se ostvariti brze nego sto mozes da zamislis. To je cinjenica. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da se to nece desiti tek tako, ni preko noci. Sreca ce biti na tvojoj strani, i to je cinjenica, ali samo u slucaju ako se budes borio onda ces moci da kazes da si i dobio ono sto zelis!

 

Stranice: 1 2