Ljubavna astro prognoza do kraja sedmice:Istina o svemu sta sledi ZA SVE ZNAKOVE!

Ljubavna astro prognoza do kraja sedmice:Istina o svemu sta sledi ZA SVE ZNAKOVE!

10. listopada 2023. 0 By Lala

OVAN

Mada se nadate da ce se da krene kako treba, negde ce vas kociti.Necete znati sta i zasto, ali ce biti vreme da se  srede vase  nedoumice. Morate da otkrijete sta se zbiva i kakve vas kocnice sprecavaju da izvedete sve do kraja.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Jako ste besni  na sve oko sebe, na sebe pa i na svoj ceo zivot. Vreme je da se okrenete svome  zivotu, a vi se stalno okrecete u suprotnom smeru. Umesto da doprinosite celoj komplikovanoj situaciji.Savet astro je da  vi partneru  ne otezavate.

 

BLIZANCI

Zaposeo vas je neki unutarnji bes i ne znate sta ciniti sa sobom.Kivni ste i na partnera a zbnate da on nikako nije kriv. Krivi ste sami vi sto se ranije niste pokazali neumoljivi, nego ste pustili  da ide kako ide.

 

RAK

Problemi na celom zivotnom polju, a na emotivnom tuga, to ce obeleziti ove dane. Vreme je da se uzmete u obzir da ste mnogo i sami doprineli svemu. Vas partner se mnogo osecao na vas, a sada je vreme  da to i prizna.

 

LAV

Do juce ste ste se kleli da volite jednu osobu, a sada samo  pokazujete  mrznju.Kako se to desilo da se tako   osecate lose , i da mrzite na cas onoga koga ste voleli? Razmislite malo da  ga niste ni voleli!

 

DEVICA

Od vas se ceka da budete odgovorni po polju emocija. Vas partner vas tera da pokazete osecanja i da jasno znate sta vas  ceka na polju ljubavi. Od vas se ceka da budete zanimljivi i da partneru trebate spremati iznenadjenja.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2