Pomračenje Sunca, koje nastupa 14. oktobra, OVIM znacima će DONETI SREĆU, a evo kome BOL i TUGU!

Pomračenje Sunca, koje nastupa 14. oktobra, OVIM znacima će DONETI SREĆU, a evo kome BOL i TUGU!

10. listopada 2023. 0 By Maja

 

Vaga (23. septembar – 22. oktobar):

Za Vage, ovo pomračenje će doneti fokus na vaše odnose i partnerstva. Razmislite o važnosti ravnoteže i zajedničkog rasta sa vašim partnerom. Očekujte da će se vaša sposobnost uspostavljanja harmoničnih odnosa doneti dublje povezivanje sa voljenima.

 

 

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar):
Za Škorpije, ovo pomračenje će doneti transformacije u vašem unutrašnjem svetu. Budite hrabri i otvoreni za lični rast i razvoj. Očekujte da će se vaša duboka introspekcija doneti oslobađanje od starih obrazaca i unutrašnje isceljenje.

 

Strelac (22. novembar – 21. decembar):
Za Strelčeve, ovo pomračenje će doneti priliku za proširivanje svojih horizonta. Budite spremni na avanture i istraživanje nepoznatog. Očekujte da će vaše avanturističko srce pronaći inspiraciju u novim iskustvima.

 

 

Jarac (22. decembar – 19. januar):
Za Jarčeve, ovo pomračenje će doneti fokus na vaše dugoročne ciljeve i ambicije. Budite strpljivi i dosledni u ostvarivanju svojih snova. Očekujte da će se vaša upornost i posvećenost isplatiti dugoročnim rezultatima.

 

 

Vodolija (20. januar – 18. februar):
Za Vodolije, ovo pomračenje će doneti inovacije i originalnost. Razmislite o tome kako možete doneti promene u svetu oko sebe. Očekujte da će se vaša kreativnost i jedinstvenost manifestovati kroz projekte koji donose inovativne ideje.

 

 

Ribe (19. februar – 20. mart):
Za Ribe, ovo pomračenje će doneti naglasak na vašu intuitivnu prirodu. Slušajte svoje unutrašnje vodstvo i sledite svoje srce. Očekujte da će vaša sposobnost povezivanja sa dubokim osećajima doneti unutrašnje isceljenje i mudrost.

 

 

Ovo pomračenje Sunca donosiće duboke promene za svaki znak Zodijaka. Važno je biti otvoren za nove prilike i spremno dočekati transformacije koje će doneti pozitivne promene u vašem životu.

 

 

Stranice: 1 2