CVIJET koji te najvise privlaci OTKRIVA TVOJU najvecu TAJNU!

CVIJET koji te najvise privlaci OTKRIVA TVOJU najvecu TAJNU!

11. listopada 2023. 0 By Maja

CVIJET BROJ 3

Ti si osoba koja zivi za ljubav, ali koja se plasi da pokaze svoja prava osjecanja. Jako ti je bitno da sacuvas kontrolu u svojoj vezi, sto ti ponekad i ne ide u korist. Malo tebi za srecu treba, ali ti na neki nacin uspijes da pokvaris svoju ljubavnu idilu. Tvoja nesigurnost je ta koja tebe cesto sprijecava da budes sasvim sretan. Mnogo si ljubomorna osoba koja to zna vjesto da sakrije. Vrlo lako bi mogao biti najsretnija osoba na svijetu, ali tvoje misli to cesto ne dopustaju.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vjesto krijes svoju ljubomoru, jer zelis da djelujes jako, ali ti najbolje znas koliko te kosta da ponekad sakrijes svoje emocije.

Nije ti uvijek lako, jer ti zaista zelis da voljenoj oosbi budes dobar partner. Ipak, tvoja ljubomora i tvoja nesigurnost u sebe ti to cesto pokvari. Malo je onih koji primjete tvoja prava osjecanja, jer ti znas dobro da odglumis osobu kojoj su neke stvari sasvim svejedne. Ipak, tvoje emocije su bar iskrene, jer ti nikada nisi bio osoba koja je mogla da bude hladna u ljubavi. Tvoja tajna ljubomora je nesto sto ti pokusavas da rijesis na najbolji moguci nacin.

Stranice: 1 2