Pred ovim znacima je ljubavna sreca jer je istina da su predugo cekali!

Pred ovim znacima je ljubavna sreca jer je istina da su predugo cekali!

11. listopada 2023. 0 By Lala

VAGA

Ne znate sta cete sa sobom  i pokazite da  zelite da budete  sa jednom osopbom. Za sada vam salje  signale i skrivene poglede, a vi se ponasate kao da to ne vidite. Od vas se ocekuje da se okrenete sebi i svome srcu.

 

SKORPIJA

Rano je za novu ljubav, jer ste se odskoro ostali sami. Vase srce kuca u smeru starih osecanja i radujete se sansi da cete  se pomiriti. Mozda je dobro da se pomirite da se ne nadate lazno, ni pomirenju, ni novoj vezi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Od vas se ceka da budete  odredjeni, jasni i konkretni i  da se okrenete onome sto treba. Sta ste zamislili, to i ucinite i pokazite da ste  sposobni da sledite zelje.A zelje srca ce vam biti jasne.

 

JARAC

Vi ste jako radosni  i imacete i razlog da se radujete. Jedna vasa ljubav ce vas poneti i dovesti na stub posmatranja od jedne osobe. Od vas  se ceka da uzvratite na poglede, a vi se okrenite ka novim osecanjima.

 

VODOLIJA

Bice vas tako  blam da priznate jednoj osobi sta osecate. Zasto  da gusite osecanja koja vas nose u srcu i koja vas  mogu uciniti srecnim? Ono sto osecate, neka bude  i na delu, kao na recima.Ne gusite nesto lepo, vec se moze rasplamsati.

 

RIBE

Da ste znali drugacije da se okrenete mogli biste da se snadjete daleko bolje. Ovako ste ostali zarobljeni u  prici o jednoj ljubavi, koja kao da nije postojala.Ili nije postojala, ili ste je vi ugusili cutanjem. Okrenite se  dok jos nije kasno, mozda se osecanja mogu razbuditi.

Stranice: 1 2