Dolazi period NOVCANIH GUBITAKA i VELIKIH RAZOCARENJA za ova TRI zodijaka!

Dolazi period NOVCANIH GUBITAKA i VELIKIH RAZOCARENJA za ova TRI zodijaka!

15. listopada 2023. 0 By Maja

BLIZANCI

Veliki trud ulazete u svaki svoj dinar, jer vi imate svoje ciljeve i planove koji vam znace mnogo.Mnogo je toga sto vam ne polazi za rukom, ali vi se nadate da ce vam krenuti na bolje. Problemi vas prate vec duez vrijeme, ali vi se nadate da cete uz mnogo rada i truda uspjeti da se izborite za ono sto vam je u zivotu bitno.Vama je jako bitno da sve postignete sami, ali to nije nimalo lako.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Mada se vi mnogo trudite, novcana sreca nece biti na vasoj strani.

Pred vama su desavanja koja cijelu situaciju okrecu u jednom smjeru koji vam se nece dopasti. Pred vama su velike promjene na gore, novcani gubici su pred  vama u narednom periodu i vi cete morati da se suocite sa problemima kao nikada do sada. Ali vi cete se potruditi da sve nekako rijesite u svoju korist jer vi se nikada ne predajete.

 

VAGA

Trenutno ste zadovoljni sa vasom novcanom situacijom jer vi niste pohlepni i mada nije sve onako kako zelite, vi ste zadovoljni. Radite na  tome da vam krene na bolje, jer novcani problemi se nikad dugo ne zadrzavaju u vasem zivotu. Vi ste zodijak koji pokusava da se izbori za sve sto mu je u zivotu bitno, jer vi ste uporni i znate kako da se suocite sa zivotnim problemima. Mada ste trenutno koliko toliko zadovoljni , vi cete u narednom periosu morati da se suocite sa velikim razocarenjem.

Nece biti sve onako kako ste imali u planu i vi cete umjesto dobitaka napravirti velike novcane gubitke.

Lako vam nece biti, ali vi cete upkros svemu pokusati da se izborite za svoju novcanu srecu koja vama mnogo znaci.Bar imate utjehu jer voljena osoba ce nastojati da vam bide velika podrska. Vi cete biti pod velikim stresom ali za svoju srecu se necete prestati boriti.

Stranice: 1 2