PONEDELJAK,16.oktobar,bice DIVAN DAN za POMIRENJA,a evo koga ceka LJUBAV NA PRVI POGLED!

PONEDELJAK,16.oktobar,bice DIVAN DAN za POMIRENJA,a evo koga ceka LJUBAV NA PRVI POGLED!

15. listopada 2023. 0 By Lala

 Ponedeljak je pred nama,pocetak jos jedne nove sedmice. Evo sta sledi na polju emocija!

 

Ovo će biti dan pomirenja i šansa za ljubav na prvi pogled,a evo kome ovaj dan donosi niz promena koje svakako ne ocekuje!

OVAN

Ponedeljak je tvoj dan, Ovne! Osećaš se pun energije i spremno za pomirenja. Možda je došlo vreme da porazgovaraš sa osobom sa kojom si se nedavno posvađao. Šansa za ljubav na prvi pogled takođe je u vazduhu, pa budi otvoren za nova poznanstva.

 

BIK

Biku, ponedeljak donosi priliku za oproštaj. Razmisli o svojim osećanjima i pokušaj da se pomiriš sa onima koji su te povredili. Ljubav na prvi pogled možda nije tvoj stil, ali ne zatvaraj vrata novim mogućnostima.

 

BLIZANCI

Blizanci, danas ćeš se osećati komunikativno i spremno za pomirenje. Iskoristi svoje darove govora da rešiš nesporazume sa voljenom osobom. Ljubav na prvi pogled je takođe moguća, pa budi spreman da upoznaš nekoga novog.

 

RAK

Rakovi, ponedeljak je odličan dan za pomirenja sa porodicom i prijateljima. Tvoja osećajna priroda će doći do izražaja, i lako ćeš pronaći zajednički jezik sa drugima. Možda ćeš čak naići na nekog ko će ti ukrasti srce na prvi pogled.

 

LAV

 

Lavovi, osećate se kao pravi lideri danas i spremni ste da preuzmete inicijativu u pomirenjima. Tvoja harizma će zasijati, a ljubav na prvi pogled te možda čeka na nekom društvenom događaju.

 

DEVICA

Device, danas je vreme za precizno planiranje i analizu, ali ne zaboravi da se osvrneš na svoje odnose sa drugima. Pomirenje je moguće ako pružiš svoje ruke prvo. Ljubav na prvi pogled može biti iznenađenje, ali budi otvoren za nova iskustva.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2