Vreme je da saznate kome ce OVAJ UTORAK, 17. dan meseca oktobra PROMENITI ZIVOT iz korena!

Vreme je da saznate kome ce OVAJ UTORAK, 17. dan meseca oktobra PROMENITI ZIVOT iz korena!

16. listopada 2023. 0 By Lala

OVAN

Ovaj dan i ovaj  trenutak koji vam sledi, trebate dobro da zapamtite. Bice to pocetak necega  lepoga  i vi cete biti prezadovoljni.Sledi vam jedan prelepi pocetak koji vas vodi ispunjenju vasih zelja.

BIK

Vreme je  da pokazete sta cete dalje i kako da budete odlucniji.Od vas se ceka da podjete za svojim koracima.Kako cete se dalje voditi i cime cete da  se vodite  tek cete videti.Jedna osoba ce vam biti putokaz.

 

BLIZANCI

Niko vas nece ubediti u suprotno i odvratiti od vaseg uzivanja. Danas je dan da se opustite i da uzivate.Budite oprezni jer ce vam jedan bik pokusavati da  pokvari dan. Pokusavace to na svaki nacin, a vi cete uspeti  da ga raskrinkate.

 

RAK

Nista od vas  nece zavisiti u odnosu na ono sto vi ocekujete.Ali i pored svega, vi cete se morati da izborite za ono sto zelite.Vasa emocija prema jednoj osobi je tako snazna i velika, da cete je morati pokazati.  Zaigrajte pa kako bude.

 

LAV

Niste svesni da ovaj dan  moze da bude bolji od prethodnih.Pred vama je dan koji ce biti prosto fantastican.Kako i zasto i ko ce biti razlog svemu tome, tek cete da vidite.Vreme je da i vi budete srecni i zadovoljni.

 

DEVICA

Niste svesni da ovaj dan vam donosi veliko razocarenje. Dali ste jednoj osobi na znanje da vam mnogo znaci. Uakazali ste joj svoju paznju, pokazali najdublje simpatije i dali svoje poverenje. Izneverice vas  kao niko nikada.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2