Do kraja mjeseca ovi znaci će raskinuti sa VOLJENOM OSOBOM!

Do kraja mjeseca ovi znaci će raskinuti sa VOLJENOM OSOBOM!

18. listopada 2023. 0 By Maja

U životu postoje trenuci kada se suočavamo s teškim odlukama, a jedna od najizazovnijih je raskid s voljenom osobom. Za znakove Strelca, Blizanaca, Bika i Vage, do kraja ovog mjeseca zvijezde predviđaju promjene u ljubavnom životu. Ova razdoblja mogu donijeti bolne ali često nužne korake prema osobnom rastu i novim prilikama. Evo kako će se ovi događaji razvijati za svaki od navedenih znakova.

 

 

Strelac:

Za Strelca, ovo razdoblje donosi unutarnje previranje i potrebu za oslobađanjem od veza koje više ne odražavaju tvoje istinske potrebe. Moguće je da ćeš osjetiti da si izrastao/la iz trenutne situacije i da ti je potrebna samostalnost. Budite iskreni prema sebi i partneru o svojim osjećajima, i razgovarajte o svojim potrebama. U ovom razdoblju, otvorite srce prema novim prilikama i budite hrabri u suočavanju s promjenama.

 

 

Blizanci:

Blizanci, do kraja mjeseca mogu se suočiti s unutarnjim sukobima koji će ih potaknuti na razmišljanje o budućnosti svoje veze. Moguće je da ćete osjetiti potrebu za dubljim emotivnim povezivanjem ili jasnijim definiranjem vaših zajedničkih ciljeva. Razgovarajte s partnerom o svojim željama i očekivanjima, te otvoreno dijelite svoje osjećaje. Otvoren razgovor može pomoći u rješavanju eventualnih nesuglasica.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2