Ovi zodijaci NECE biti SRETNI jer JESEN im donosi NAJVECE RAZOCARENJE do sada!

Ovi zodijaci NECE biti SRETNI jer JESEN im donosi NAJVECE RAZOCARENJE do sada!

18. listopada 2023. 0 By Maja

VAGA

Mnogo truda i mnogo ljubavi ste ulagali u vasu vezu, ali i u sve sto vam u zivotu nesto znaci. Vi ste zodijak koji uvijek pokusava da bude sretan, ali sreca nije uvijek na vasoj strani. Koliko god se vi trudili, kao da vas neka tamna sjena tuge prati.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Nikako da vam krene na bolje, mada vi cinite sve za svoje bolje sutra.

Poznati  ste kao zodijak koji nikada ne odustaje, ali i vama je ponekad prosto dosta svega. Vi ste uvjereni da ce sve doci na svoje i da ce sreca ponovo poceti da prati vase korake. Nazalost to do kraja jeseni nece biti tako.

Pred vama su desavanja koja ce vam slimiti srce, jer voljena osoba pravi jedan korak koji ce biti koban za vasu vezu.

Vas partner ce vam priznati da pored vas postoji jos jedna osoba koja je ukrala njegovo srce. Lako vam nece biti jer u svog partnera ste uvijek imali samo veliko povjerenje. Vi cete morati da se suocite sa bolnom istinom da niste iskreno voljeni. Tuga ce poceti da vlada u vasem zivotu kao nikada do sada.

Imali ste velike planove sa voljenom osobom ali sve se mijenja i nista vise nece biti kao prije.

Sreca vam po jos jedan put okrece ledja, ali vi cete nastaviti da se borite za svoju srecu koja vama tako mnogo znaci. Pred vama su desavanja koja ce vam slomiti srce, ali koja ce vam napokon otvoriti oci. Tezak period je pred vama.

Stranice: 1 2