NEDELJNI HOROSKOP za ZADNJU SEDMICU OKTOBRA: Evo sta sledi i kome se sve menja!

NEDELJNI HOROSKOP za ZADNJU SEDMICU OKTOBRA: Evo sta sledi i kome se sve menja!

19. listopada 2023. 0 By Lala

OVAN:

Vasi naredni dani bice ispunjeni brojnim obavezama. Ne samo da cete se umoriti, nego cete se i odmarati u vecernjim satima. Tada cete imati prijatno drustvo. Trudicete se da budete duhoviti i na svoj nacin sto zanimljiviji.

 

BIK:

Vama preostaje sve, osim da se ljutite na nekoga, a to ce vas hvatati vise puta. Negativne reakcije mogu dovesti do toga, pa ih obilazite u sirokom luku. Ocekujte jedno prijatno iznenadjenje, koje ce vas vinuti visoko. Osecaj srece ce vas uciniti snaznim da cete misliti da ste na nebu.

 

BLIZANCI:

Nema onog sto biste uporedili sa osecajem koji cete imati u narednim danima. Bice to osecaj kao da ste negde na semom nebu. Vas partner ce vas obradovati i iznenaditi pred svima. Zamolice vas za vasu ruku, a ostalo pretpostavite sami.

 

RAK:

Vase greske iz prethodnih dana, bice zaboravljene, ali se trudite da ih ne ponovite. Vas posao ne sme da trpi i ni zbog cega vam se nece oprostiti sto se posla tice. Vasi razlozi tome su vezani za partnera, a on je tu u vasoj radnoj okolini.Nije bas prijatna situacija kada ste u svadji, a radite u istom krugu ljudi.

 

LAV:

Kada zablistate svi vas hvale, a cim stopirate prozivaju vas svi. Nije bas posteno, jer svima nekad nije sve potaman. I vi se umorite kao i svi drugi, pa i pogresite. Ne moraju vam odmah pridikovati bas oni koji bez vas ne mogu.

 

 

DEVICA:

Kako dani odmicu, vi se sve vise pitate kuda vodi vasa veza. Ako niste bili opredeljeni ranije, sada jeste, jer imate i zaposlenje i stan. Vas partner se ucutao, ne izjasnjava se, mada je do sada pravdao necim drugim. Sada ste situirani i zaposleni oboje. Cime ce se pravdati sada?

 

Nastavak na sledecoj strani…

 

Stranice: 1 2