Izaberi svoj SIMBOL KARME i saznaj da li te uskoro ocekuje KAZNA ili cete KARMA NAGRADITI!

Izaberi svoj SIMBOL KARME i saznaj da li te uskoro ocekuje KAZNA ili cete KARMA NAGRADITI!

20. listopada 2023. 0 By Maja

SIMBOL KARME BROJ 2

Mnogo je toga sto je do sada ostalo neostvareno, ali ti nikada nisi prestao da se boris za sve sto ti je u zivotu bitno. Osoba si koja zna da cijeni svoju ali i vrijednost drugih ljudi. Nikada nikome nisi nanio nesto lose, jer tvoj put je posten i iskren uvijek bio i ostace. Mnoga desavanja koja su iza tebe nisu ti donijela srecu, ali u svoju srecu nikada nisi sumnjao.

Veliki si optimista koji se nada i trudi da mu bude bolje.

Pred tobom su velike promjene koje ce ti znaciti mnogo. Karma ce tebe da nagradi jer pred tobom su promjene koje ce ti samo srecu donijeti. Sreca je nesto za sto si se uvijek borio, napokon ces imati priliku da uzivas u novcanoj ali i u ljubavnoj sreci. Ti ces postici mnogo u svom zivotu.

 

SIMBOL KARME BROJ 3

Tvoj put nije jednostavan ali ti si uvijek pokusavao da se izboris za ono sto ti je bitno. Ti si osoba koja je uvijek pokusavala da postigne sto vise, ali pri tome se nisi obazirao na druge. Previse ti je bitno da tebi bude dobro, za druge ljude manje vise ne brines mnogo.

Nema nista lose u tome da sebe stavis na prvo mjesto, ali malo vise suosjecanja sa drugim ljudima ne bi ti bilo na stetu.

Karma naravno pamti sve i ona ce tebe kazniti zbog tvoje ceste sebicnosti. Mnogo toga sto si naumio nece ti poci za rukom, ali karma ti daje sansu da uvidis svoje greske i da promjenis svoj stav prema zivotu i prema drugim ljudima.

Stranice: 1 2