JABUKA koja ti se cini najsladjom otkriva ti VELIKU TAJNU!Ali BIRAJ PAZLJIVO jer jedna ti NECE donijeti SRECU!

JABUKA koja ti se cini najsladjom otkriva ti VELIKU TAJNU!Ali BIRAJ PAZLJIVO jer jedna ti NECE donijeti SRECU!

20. listopada 2023. 0 By Maja

JABUKA BROJ 2

Malo ko moze da vjeruje u ljubavnu srecu kao sto to cinis ti. Uvijek si znao da se boris za ljubav koja tebi u zivotu znaci sve. Nikada  nisi dozvoljavao da razocarenja iz proslosti upravljaju tvojim zivotom.Ti si osoba koja ce sve uciniti za voljenu osobu, jer tvoja  ljubav je iskrena uvijek bila i ostala. Ali jabuka koju si izabrao otkriva ti veliku tajnu koja ti se nece dopasti.

Naime ljubav tvog partnera prema tebi nije iskrena. U tvom zivotu ce uskoro mnogo toga da se promjeni jer pred tobom je saznanje koje ce ti slomiti srce.

Velike promjene su pred tobom jer razocarenje koje te ocekuje rusi sve. Ljubavna sreca kojoj si se uvijek nadao pada u vodu i ti ces morati da se suocis sa velikim bolom. Jabuka koju si izabrao ne donosi srecu kojoj si se mozda nadao, ali promjene koje su pred tobom napokon ce ti pruziti priliku da shvatis kome mozes vjerovati a kome ne.

 

JABUKA BROJ 3

Uvijek si se borio za sve ono sto tebi u zivotu nesto znaci. Mnogo razocarenja si u svom zivotu prosao ali nikada nisi prestao da se nadas svojoj sreci. Osoba si koja je uvijek pokusavala da ostvatri jednu posebnu zelju ali nazalost to ti do sada nije poslo za rukom. Ali jabuka koju si izabrao otkriva ti tajnu koja ce ti donijeti samo predivne promjene.

Tvoja najveca zelja, zelja u koju nikada nisi gubi onadu ce uskoro da se ostvari.

Pred tobom su desavanja koja cete samo usreciti jer pred tobom je ostvarenje tvoje najvece zelje. Zelje koju si uvijek nosio blizu srca i ona ce napokon da postane dio tvoje predivne realnosti.Velike promjene, ali predivne promjene tebe ocekuju. Zelje postaju stvarnost jer ti nikada nisi ni sumnjao u to da ce se one jednog dana ostvatriti.

Stranice: 1 2