Ovo su znakovi koji su NAJBOLJI,NAJISKRENIJI i koji svoju SRECU stavljaju na DRUGO MJESTO!

Ovo su znakovi koji su NAJBOLJI,NAJISKRENIJI i koji svoju SRECU stavljaju na DRUGO MJESTO!

20. listopada 2023. 0 By Maja

STRIJELAC

Vi ste zodijak koji je uvijek znao da svoju srecu ostavi u kraj samo kako bi pomogao drugim ljudima. Neke niste ni poznavali, ali ste uvijek zeljeli samo pomoci. Vi ste neko ko nikada ne dize ruke od onih koji imaju manje. Vi se borite za svoju srecu, ali i za srecu drugih ljudi. Nepravsu ne podnosite, lazi jos manje.

Uvijek ste bili postena osoba koja je znala da moze da bude losa, ali koja se je uvijek odlucila drugacije.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vi ste odlicje dobrote i velike humanosti jer vi i kada imate najmanje ne zalite da podijelite sa onima kojima je vasa pomo potrebna. Veliko je vase srce , ali ono sto moramo naglasiti da vasa dobrota cesto bude zamijenjenja sa naivnoscu sto naravno nije tako. Vi vrl dobro znate da procjenite druge ljude i vi nikada necete dozvoliti da vasu dobrotu neko samo koristi.

Uvijek cete reci istinu u lice jer vi se  lazima ne sluzite. Vas put je uvijek bio iskren i posten i niko vas nikada nije mogao nagovoriti da budete drugaciji. Vjerni ste sebi i svojim principima kao malo ko drugi jer vi nikada necete odustati od sebe i svog ja. Sa punim pravom ste vi heroj horoskopa jer vi ste do sada toliko mnogo ucinili za druge i nikada nista niste trazili zauzvrat.

 

Stranice: 1 2