U ZIVOTE ovih znakova se do kraja mjeseca vraca bivsa sreca!

U ZIVOTE ovih znakova se do kraja mjeseca vraca bivsa sreca!

20. listopada 2023. 0 By Maja

 

Ovan:

Ovnovi će se suočiti s mogućnošću ponovnog susreta sa bivšom ljubavi, što će ih podstaći na razmišljanje o prošlosti. Moguće je da će se pojaviti nove šanse za razgovor i pomirenje. Ovnovi će biti hrabri i odlučni u izražavanju svojih osećaja i očekivanja. Važno je da budu iskreni prema sebi i da razmisle o tome da li je obnavljanje odnosa korak u pravom smeru za njih.

 

 

Ribe:

Za Ribe će se povratak bivše ljubavi pojaviti kao mogućnost za zatvaranje emotivnih krugova. Ovaj period će ih inspirisati da razmotre prošle veze i da donesu odluke o svojoj budućnosti. Ribe će biti važno da prate svoje srce i da slušaju svoje unutarnje osećaje. Važno je da budu iskrene prema sebi i da postave granice prema bivšem partneru, ukoliko je to potrebno.

 

U ovom periodu, Blizanci, Vage, Ovnovi i Ribe će se suočiti sa prilikama za zatvaranje prošlih poglavlja ili za obnovu veza. Važno je da svaki znak pristupi ovoj situaciji s pažnjom i introspekcijom, te da donese odluke koje će najbolje odražavati njihove trenutne životne okolnosti i emocionalne potrebe.

Stranice: 1 2