DRVO NOVCA koje izaberes otkriva KOLIKO ces PARA IMATI do KRAJA GODINE – jedno je znak   da ces MORATI da POZAJMLJUJES!

DRVO NOVCA koje izaberes otkriva KOLIKO ces PARA IMATI do KRAJA GODINE – jedno je znak da ces MORATI da POZAJMLJUJES!

21. listopada 2023. 0 By Maja

DRVO NOVCA BROJ 3

Uvijek si imao damara da ostvaris velike novcane dobitke, jer novcana sreca je tebe uvijek nekako pratila. Sreca je uvijek bila na tvojoj strani i ti si itekako znao to da iskoristis. Mnogo truda nisi morao ulagati kako bi postigao sto zelis, ocito je da si ti jedan od onih koji su rodjeni da im mnogo toga polazi za rukom. Uvijek si imao velike ideje kako uloziti novac sto ti je i donijelo prabo malo bogatstvo. Ali sreca se nece jos dugo zadrzati na tvojoj strani, jer pred tobom su velike promjene

. Ti ces napraviti jedan poslovni potez koji ce ti oduzeti sav novac. Vrlo brzo ces doci u situaciju da pozajmis novac jer lako ti nece biti. Uvijek te je sreac sa novcem pratila, ali tome uskoro dolazi kraj. Ti ces naravno pokusati da se izboris i da sve vratis onako kako je bilo, ali to ce biti sitni koraci za koje ce ti trebati mnogo vremena.

 

DRVO NOVCA BROJ 3

Novcana sreca tebi nikada nije znacila mnogo. Ti nikada nisi bio materijalista koji je zelio samo novac. Za tebe su tako mnoge stvari u zivotu bitnije, jer ti znas da uzivas u zivotu. Ali pored svega si i realna osoba koja zna da bez novca ne moze daleko stici. Bas zato sto si tako skroman, sudbina tebedo kraja godine nagradjuje. Tebe ocekuje jedan veliki novcani dobitak koji ce sve u tvom zivotu da promjeni. Novca ces imati kao nikada do sada i sve svoje zelje ti ces moci ispuniti.

Pred tobom su promjene kojima se ni u snu nisi mogao nadati.

Uskoro ce doci vrijeme kada ces ti postati bogata osoba. Nikada nisi zelio previse, ali ces imati vise novca nego sto ces ga moci potrositi. Velika sreca je na tvojoj strani jer u tvom zivotu se desavaju velike promjene na bolje. Veliki si sretnik koji ice imati sve.

Stranice: 1 2