Skorpija, Rak i Lav vode emotivni dvoboj: Jednom je ponos, drugima inat jaca strana…

Skorpija, Rak i Lav vode emotivni dvoboj: Jednom je ponos, drugima inat jaca strana…

21. listopada 2023. 0 By Lala

VAGA

Vec ste znali sta da okrenete i kako da se izborite. Zasto sada nikako da se upravite pravim putem? Nesto vam se desava, pa cete se radovati da vasa ljubav bude izrazena na pravi nacin.

 

SKORPIJA

Od vas se ceka da budete malo drugaciji, jer vas i jedan i jedan rak, zele da slomiju. Vas tera vas inat, a oni misle da bi  mogli da se takmice sa vama. Kladili bi se da cete se popustiti, ali stavili ste tacku. U dvoboju dva zaljubljena bica, vi niste igracka!

 

STRELAC

Vas cilj je da budete ozbiljni i ostanete dosledni svojih  zelja. Vreme  je da se okrenete  ka jednoj osobi, ali necete biti nametljivi. Neka i ona pokaze sta oseca, ne morate se uvek vi izjasnjavati.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Ne dajte se praviti  naivnim, i da vam losiji, vredjaju inteligenciju. Neka srca i osecanja u njemu, makar malo i pretrpeli. Sta mislite da vas ceka ako malo sacekate? Onaj sto mu se svidjate, vise ce vas ceniti i jace voleti.

 

VODOLIJA

Ne znate kako savladati ponos, a on vas pokopa.Zasto i dalje igrate na pogresnu kartu, pogresnu, bar u vasem slucaju?Pustite malo vremenu da tece, neka i ono samo resi ono sto cekate da se resava sto pre.

 

RIBE

Vasa ljubav ce da se okrene u smeru koji vas vodi vase srce. Budite verni svome  srcu  i volite istom jacinom.Onaj kojeg volite osetice  da vam je centar sveta. A on ce se iznenaditi kad oseti da ste i vi njemu postali isto.

Stranice: 1 2