Zivotni problemi Blizancima, Devicama i Ribama, a NOVCANI  Skorpijama, Bikovima i Jarcevima…

Zivotni problemi Blizancima, Devicama i Ribama, a NOVCANI Skorpijama, Bikovima i Jarcevima…

21. listopada 2023. 0 By Lala

VAGA

Vi ste od onih zodijaka koji se drze neke sredine. I ovih cete dana da se povijate kako vetar duva, ali ni to vam nije dobra osobina. Nije, ali  jeste opravdana, jer gledate kako da ostanete u normali. Pravedni ste, svaka cast!

SKORPIJA

Imali ste lep posao, jos lepsu zaradu i lepu opustenu situaciju. Nesto vas je pokolebalo da vam je sve poslo nizbrdo, pa i tanjite svoj novcanik. Morate se izdici iznad problema, i biti fokusirani na sebe i jedinu osobu u vasem zivotu.

 

STRELAC

Osecate se na ivici provalije, jer ste u problemima. Imate mnogo obaveza, malo vremena da ih pozavrsavate. Cemu vasa tolika opterecenost, kada ce sve doci na svoje mesto? Savet je da cuvate zivce, nervozite se za sve.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Ako ste upali u dugove novcane prirode, niste prvi. Svi se bore i petljaju, pozajmljuju i vracaju. Zasto ne biste i vi, na isti nacin se cupali i snalazili?Ako osecate da vas jedan bik vodi u vece probleme, probajte se distancirati.

 

VODOLIJA

Konacno vam je zao sto ste se snasli kasno i sto niste na vreme iskoristili  sansu. Ako vam se nije dalo do sada, u danima koji slede, imacete prilike. Popravite sta moze i sta se mora i ocekujte da se sve dovede u red.

 

RIBE

Vasa ce racionalnost da vas uzvisi, kao i uvek. Nezni a razumni, to se retko desava. Vreme je da sebi postavite cilj, a on je ovih dana na tapetu. Vasi prijatelji dobro znaju o cemu se radi, a vi  grabite svoje sanse!

Stranice: 1 2