Ono što PRVO VIDIŠ na slici otkriva TVOJE STRAHOVE-jedan deo slike nosi STRAŠNU PORUKU!

Ono što PRVO VIDIŠ na slici otkriva TVOJE STRAHOVE-jedan deo slike nosi STRAŠNU PORUKU!

23. listopada 2023. 0 By Maja

AKO SI NA SLICI PRVO VIDIO PAUNA:

Tvoja mašta je bujna ali ti si svakako jedna kreativna osoba pa se toliko ne čudimo. Interesanto je da si izabrao pauna jer on ima svoju simboliku. Paun je na primer prema nekim učenjima donosilac sreće i radosti, a simboliše ponos i lepotu.Ti si također osoba koja je mnogo ponosna. Sreća i radost ti nisu uvek bili verni prijatelji, i dugo vremna si se osećao kao da te je neko ukleo. Ništa ti nije polazilo za rukom, jer si ti većinu svog života verovao pogrešnim ljudima. Ljudima koji su te izneverili kada ti je bilo  najteže u životu.

Ti si uspeo da se izboriš za svoju sreću, ali u tebi je zauvek ostao strah da poveruješ drugim osobama. Možeš ti da odglumiš da im veruješ, ali u dubini duše ti znaš da im ne veruješ, Tvoj strah da se otvoriš prema drugim osobama je nešto što ti sebi nemožeš zaimsliti. Još uvek je u tebi taj strah od izdaje duboko urezan. Vreme leči sve rane, bar tako kažu. Ti češ s vremenom početi da opuštenije gledaš na život. Moraš biti svestan da ti ne misli svaka osoba zlo. Ti u svom okruženju imaš divne prijatelje koji bi za tebe učinili sve.

Njima možeš verovati slepo, ali trebaće još vrmena da uvidiš da su ti ljudi tvoji iskreni prijatelji. Tvoj strah od samoće je također jedan deo tebe. Možda ti sada nije jasno ,ali ti režiraš scenaio za svoj samoću.

 

Stranice: 1 2