Horoskop za zadnje dane oktobra i prve dane novembra:Ove znakove cekaju apsolutno  najlepsi dani ikada!

Horoskop za zadnje dane oktobra i prve dane novembra:Ove znakove cekaju apsolutno najlepsi dani ikada!

26. listopada 2023. 0 By Lala

Blizanci

 

Blizanci, zadnji dani oktobra i prvi dani novembra će vam doneti dublje razumevanje i komunikaciju sa partnerom. Merkur, vaš vladar, je u aspektu sa Plutonom, što olakšava otvoren i iskren razgovor o svim važnim temama. Ovo je vreme da podelite svoje najdublje želje i očekivanja u vezi. Očekujte da ćete dobiti dublji uvid u vaš odnos i da ćete otkriti nove načine kako da ga unapredite. Ako ste slobodni, ovaj period može označavati početak nove i značajne veze. Osoba koju upoznate će biti spremna da vas razume na dubljoj nivou i da deli svoje osećaje sa vama.

Neka iskrenost bude vaša vodilja. Budite otvoreni prema partneru i spremni da slušate šta imaju da kažu.Otvoren i iskren razgovor može vam pomoći da unapredite svoj odnos i produbite povezanost.

Vaga

Vage, zadnji dani oktobra i prvi dani novembra su vreme kada ćete se osećati posebno lepo u svom odnosu. Venera, vaša vladarka, je u povoljnom aspektu sa Jupiterom, donoseći vam osećaj radosti i sreće u vezi. Ovo je vreme za romantične trenutke i nežnosti sa partnerom. Očekujte ljubavne gestove i izraze pažnje koji će vas dirnuti. Ako ste slobodni, ovo je period kada možete upoznati nekoga ko će vam doneti sreću i radost. Otvoreni ste za ljubav i spremni da se prepustite osećanjima. Ovo je vreme kada možete privući osobu koja će vas potpuno očarati svojom toplinom i pažnjom.

U zaključku, zadnji dani oktobra i prvi dani novembra obećavaju posebno povoljne trenutke za ove četiri znaka. Bez obzira na vaš trenutni status veze, ovo je vreme kada možete osetiti duboku sreću, povezanost i radost u ljubavi. Iskoristite ove magične trenutke da izražavate svoja osećanja i gradite dublje veze sa partnerom, ili da otvorite srce za potencijalne nove ljubavi.

 

Stranice: 1 2