Nekome suze, nekome sreca!Koga ce KARMA NAGRADITI, a koga DOBRO KAZNITI?

Nekome suze, nekome sreca!Koga ce KARMA NAGRADITI, a koga DOBRO KAZNITI?

27. listopada 2023. 0 By Maja

BLIZANCI

Vi ste zodijak koji je u sustini dobar, neko ko ce ponekad pomoci druguma, ali vise ste fokusirani samo na sebe. Vi nemate veliku potrebu da se dvorite drugim ljudima jer vi volite da ve postignete sami. Ne vjerujete drugim ljudima, malo zbog tazocarenja koja su vam nekek osobe pripredile… Ali vise zbog toga sto ne zelite da bilo ko sazna koliko zaradjujete, jer onda vas prati strah da ce mozda neko i zatraziti da mu pomognete.

To pokusavate zaobici. Karma to vidi , ivas stav se njoj nikako ne dopada.

Pred vama je kazna karme jer vi cete morati da se suocite sa velikim problemima na poslovnom polju. Novcana srec vas napusta i vi cete vrlo brzo doci u situaciju da imate i premalo. Karma zna gdje vas najvise boli, a to je novac.

 

VODOLIJA

Vi jeste ostri na jeziku, znate da se suprostavite svakoj nepravdi ali i da se borite za svoju srecu. Postoji jedna osoba koja vam mnogo toga radi iz ledja, vi za to znate ali sutite i cekate pravi trenutak.  Zbog te osobe bili ste na velikim novcani  gubicima koji su vas mnogo razocarali.

Vi cete istinu tij osobi reci, ali neka prodje jos malo vremena.

Vas put s druge strane je posten i vi ste uvijek iskreni. Karma ce vas nagraditi i dati vam novce koji su vam i potrebni. Pred vama je sreca, a pred osobom koja vam iza ledja pravi spletke tuga i razocarenje, jer karma ni nju nije zaboravila.

Stranice: 1 2