Ovo su zodijaci kojima ce USKORO biti SLOMLJENO SRCE: Ocekuje ih RASTANAK sa osobom sa kojom su planirali svoju BUDUCNOST!

Ovo su zodijaci kojima ce USKORO biti SLOMLJENO SRCE: Ocekuje ih RASTANAK sa osobom sa kojom su planirali svoju BUDUCNOST!

27. listopada 2023. 0 By Maja

JARAC

Vama je ljubavna sreca sve u zivotu, jer vi za ljubav zivite. Na svojoj strani imate osobu koju ludi volite, i za koju bi ucinili sve. Vi vjerujete u iskrenu ljubav kojoj niko nista ne moze. Vi se borite da vam sa voljenim bicem bude uvijek samo bolji zivot.

Mnogo cinite , jer mnogo i iskreno volite. U vasoj vezi je bilo uspona i padova, ali sve ste nekako uspjeli da savladate. Planirate mnogo toga sa voljenom osobom, jer vi sa tom osobom zelite da provedete cijeli svoj zivot.

Ipak, uskoro cete se morati suociti sa desavanjima koja ce sve vase planove baciti u vodu. Pred vama ce na samom pocetku biti samo sumnje, ali vrlo brzo cete saznati cijelu istinu.

Vas partner ce vas prevariti , a vi cete za to saznati.

Pred vama je slomljeno srce i najvece razocarenje vaseg zivota. Svemu ste se mogli nadati, ali da ce vam osoba koju volite najvise na svijetu tako nesto napraviti, nikada niste.

Vase razocarenje ce biti ogromno, vase srce slomljeno na hiljadu komada. Sigurno je da oprostiti necete jer vi preko takve izdaje necete moci preci.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Pred vama je tuga kakvoj se u zivotu niste mogli nadati i vi cete voljenoj  osobi zauvijek okrenuti ledja. Vama ta ljubav nije ni sudjena, jer mnogo toga u nasim zivotima se desava sa razlogom.

Vi cete poslije tog raskida upoznati osobu u koju cete se zaljubiti na prvi pogled jer sreca u ljubavi ce ponovo pokucati na vasa vrata. Pred vama je i tuga, ali i sreca jer cete upoznati svoju srodnu dusu koja vas nikada nece razocarati.

Stranice: 1 2