ISTINA izlazi NA VIDJELO!Ovim znacima ce SRCE BITI SLOMLJENO!

ISTINA izlazi NA VIDJELO!Ovim znacima ce SRCE BITI SLOMLJENO!

28. listopada 2023. 0 By Maja

VAGA

Mnogo ste za ljubavnu srecu cinili jer jako vam je bitno da u vasoj vezi vladaju ljubav i harmonija. Nikada niste prestajali da se nadate samo dobru , pa cak i u trenucima kada vam je bilo najteze. Vi ste zodijak koji zivi za ljubav ali i koji vrlo dobro zna da se zauzme za sebe. Necete dozvoliti da vasa iskrena ljubav bude izigrana bez obzira koliko vi voljeli. Ali upravo jedna velika izdaja je pred vama. Pred vama je naime istina koja ce vam slomiti srce.

Vas partner nije bio iskren prema vama jer njegovo srce je ukrala jedna druga osoba.

Ono sto ce vas najvise zaboljeti jeste gubljenje povjerenja u osobu u koju ste se nekada kleli. Vas partner ce ciniti sve kako bi vas ubijedio da u svemu tome nema mnogo istine, ali vi cete saznati sve. Pred vama su desavanja koja ce vam slomiti srce i nista vise nece biti isto. Mnogo toga ste zajedno prosli i vi ste se nadali jednoj zajednickoj sreci.

Ipak ta sreca se nece desiti jer pred vama je prevara koju necete moci oprostiti.

Bice vam tesko ali vi cete se okrenuti i necete ni moci ni zeljeti oprostiti. Pred vama su desavanja koja donose kraj vasoj vezi u koju ste imali toliko povjerenje. Stize vam jedan tezak period koji ce vam slomiti srce.

Stranice: 1 2