RUZA koja ti je NAJLJEPSA krije VELIKE TAJNE tvoje BUDUCNOSTI!

RUZA koja ti je NAJLJEPSA krije VELIKE TAJNE tvoje BUDUCNOSTI!

28. listopada 2023. 0 By Maja

RUZA BROJ 2

Ti si osoba koja zaista mnogo cini kako bi postigla svoje cijeve, ali na tom putu nisi uvijek posten prema ljudima koji te okruzuju i koje nazivas svojim prijateljima. Previse si fokusiran samo na sebe  i za druge manje maris. Zelis srecu kao i svi ostali ali ti za svoju srecu cinis toliko da ti je ona na prvom mjestu. Ruza koju si izabrao donosi ti tugu. Ona naime sluti velikim promjenama u tvom privatnom zivotu jer ti ces morati da se suocis sa svojim postupcima.

Tebi ce neki ljudi koji ti mnogo znac okrenuti ledja. Ti ces imati uspjeha i novca, ali prave prijatelje na svojoj strani neces imati. Tvoja novcana sreca ti ide ispred svega i ona ce uz tebe i ostati. Ali osobe koje su te nekad iskreno voljele, njih ces ostati zeljan jer nikakvi novci ne mogu da kupe iskreno prijateljstvo.

 

RUZA BROJ 3

Ruza broj 3 predvidja velike promjene na polju ljubavi. Osoba sa kojom si sada u vezi na tvojoj strani nece ostati. Ne, nece tvoja ljubav tebe napustiti ,vec ti nju. Ti ces se uskoro ludo zaljubiti u jednu osobu koja cete oduseviti na prvi pogled.

Istina je da cete gristi velika savijest, ali ti toj osobi neces moci oprostiti. Velike promjene su pred tobom jer nova ljubavna sreca tebe ocekuje. Ti ces biti samo sretna osoba jer ces imati mnogo srece. S vremenom ce i tvoj bivsi partner da ti oprosti i da krene dalje sa svojim zivotom.

Stranice: 1 2