NOVEMBARSKE SUDBINE za SVE ZODIJAKE-evo sta vam donosi OVAJ MJESEC i ko ce BITI NAJSRETNIJI!

NOVEMBARSKE SUDBINE za SVE ZODIJAKE-evo sta vam donosi OVAJ MJESEC i ko ce BITI NAJSRETNIJI!

30. listopada 2023. 0 By Maja

VAGA

Sudbina sa vama ima predivne planove koji ce vam omoguciti da postignete mnogo. I jedna nova ljubav je pred vama koja ce vasu srecu samo napraviti savrsenom. Vama je sudjeno da u ovom mjesecu budete samo sretni.

 

SKORPIJA

Novcani problemi ce vas pratiti, ali vi cete pokusati sve kako bi rijesili sve sto vas brine. Poci ce vama za rukom da neke ideje ostvarite, mada ce vam one donijeti i velike obaveze. Sreca vam je naklonjena kada je ljubav u pitanju, jer vi cete sa osobom koju ste nedavno sreli da udjete u jednu ozbiljnu vezu.

 

STRIJELAC

Mnogo obaveza ce biti pred vama , ali sa njima dolaze i novcani dobici. Velike promjene na polju ljubavi vas ne ocekuju, ali vi cete uprkos svemu biti veoma sretni. Necete imati mnogo vremena da mislite o ljubavi, jer poslovmne obaveze vam to nece dozvoliti. Pred vama su sretni dani, amlo usamljeni ali sretni.

 

JARAC

Sreca koja je pred vama  dugo vam je bila potrebna. Novcane gubitke koje ste pravili niste tako lako preboljeli. Ali uporna ste osoba koja zeli da postigne mnogo. U ovom mjesecu vas ne ocekuje najvece bogatstvo, ali jedan manji dobitak ce vas ipak mnogo usreciti. Pred vama je period u kojem cete uzivati u ljubavnoj sreci.

 

VODOLIJA

Vas ocekuju novcani dobici za koje se necete morati mnogo truditi. Sreca je na vasoj strani, i tu ce i da ostane. Uspjeh za uspjehom je pred vama,  i vi ni sami necete moci vjerovati koliko srece vas prati. Ljubavna sreca vam je naklonjena kao rijetko do sada. Uzivajte u sretnom mjesecu.

 

RIBA

Vama ce mnogo toga poci za rukom,i  vi cete se mnogo cuditi. U zadnje vrijeme vas je sreca zaobilazila, ali sada nece odlaziti sa vase strane. Pred vama je jedan novcani dobitak kojem ste se dugo nadali. Voljena osoba cini sve za vasu srecu i vi cete se osjecati divno kao rijetko u zadnje vrijeme.

 

Stranice: 1 2