Veoma SRECNE, ISPUNJENE i VOLJENE-ovo je njihovo vrijeme SRETNIH EMOCIJA!

Veoma SRECNE, ISPUNJENE i VOLJENE-ovo je njihovo vrijeme SRETNIH EMOCIJA!

30. listopada 2023. 0 By Maja

LJUBAV

ZA RIBE KOJE SU U VEZI:

Mozda ni vama  nije uvijek jasno koliko ste voljeni, ali vi to zaista jeste. Period koji je pred vama jos jednom ce vam dokazati koliko je vasem partneru stalo do vas. On ce ciniti sve za vasu ljubav, jer vi ste sve to sto je pred vama iskreno zasluzili. Sreca vam je naklonjena u ljubavi i vi za probleme i nesuglasice necete znati.

Bitno je samo da ste sretni, i to cete i da budete u danima koji su pred vama. Velika sreca je pred vama na kojoj vam neko drugi samo moze zavidjeti.

Vi ste bice koje zivi za ljubav, i koje za ljubav cini sve.

Vase sumnje koje ste imali u zadnjem periodu zaboravite.Vas partner ce vam dokazati koliko vas voli, jer pred vama je predivno iznenadjenje.

Vas ljubavna zvijezda prati, i samo vam srecu donosi. Bicete sretni i zadovoljni sa vasom vezom kao nikada do sada. Uzivajete u ovom mjesecu kao nikada do sad, jer ovakva ljubavna sreca se ne desava svakome. Ali vi ste veliki sretnik kojem je velika ljubavna sreca naklonjena.

 

ZA SLOBODNE RIBE:

Zaboravite na sva razocarenja koja su vas do sada u ljubavi pratila. Pred vama je naime susret sa osobom iz vasih snova. Taj susret necete tako lako moci zaboraviti, jer ta osoba ce se ispostaviti kao vasa srodna dusa. Sreca je pred vama kojoj ste se dugo nadali. Druga polovina mjeseca u vas zivot donosi najvecu srecu.

Stranice: 1 2