DO 23. novembra VLADA SKORPIJA,i OVOM znaku ce biti OSTVARENE SVE ZELJE!

DO 23. novembra VLADA SKORPIJA,i OVOM znaku ce biti OSTVARENE SVE ZELJE!

31. listopada 2023. 0 By Maja

VAGA

Period do kraja vladavine skorpije nece vam donijeti najvecu srecu na polju ljubavi. Vi cete morati da se suocite sa nesuglasicama koje vam nece lako pasti. Vise srece vas ocekuje na poslovnom polju jer novcana sreca pocinje da vas prati.

 

SKORPIJA

Mnogo toga cete postici jer pred vama je period u kojem ce vam sve polaziti za rukom. Kako na poslovnom tako i na ljubavnom polju vaseg zivota vi cete imati mnogo srece. Desavanja koja su pred vama samo vam dobro donose.

 

STRIJELAC

Napokon vam se pruza prilika da ostvarite jedan veliki poslovni san. Sreca ce biti na vasoj strani i vi cete svoje ciljeve i uspjeti postici. Bicete zadovoljni sa svim desavanjima koja su pred vama kako na poslovnom tako i na ljubavnom polju vaseg zivota.

 

JARAC

Pred vama je period u kojem necete biti zadovoljni sa desavanjima na polju ljubavi. Nesuglasice vas prate i vi cete imati priliku da napokon okrenete novi list u vasem zivotu.Bicete odlucni i necete imati mngoo zelje da se raspravljate vec cete ono sto ste naumili i pretvoriti u dijelo.

 

VODOLIJA

U danima koji su pred vama vi cete samo za veliku srecu znati. Pred vama su predivna desavanja koja ce vam znaciti mnogo. Sreca vam je naklonjena kao nikada do sada jer vi sve svoje zelje uspijevate da ostvarite. Veliki ste sretnik.

 

RIBA

Pred vama su desavanja koja ce vas oduseviti. Dolazi do jednig novcanog dobitka koji ce vam donijeti veliku srecu. Pomocu tog novca vi cete uspjeti da se udaljite od problema koji su vas do sada pratili na polju finansija.

Stranice: 1 2