Tek je POCEO NOVEMBAR, a vec pocinju SAVRSENI LJUBAVNI DANI  jer nekome slede DIVNE VESTI!

Tek je POCEO NOVEMBAR, a vec pocinju SAVRSENI LJUBAVNI DANI jer nekome slede DIVNE VESTI!

31. listopada 2023. 0 By Maja

VAGA

U danima koji su pred vama vi za probleme necete znati. Sretne zvijezde vas prate a vi cete biti sretni i samo cete uzivati. Mnogo ste cinili za svoju srecu, vrijeme je i da vi budete udaljeni od svih problema. Predivni dani vas ocekuju.

 

SKORPIJA

Pred vama su dani u kojima cete napokon priznati jednoj osobi koliko vam znaci. Vi cete biti sretni sa svojom odlukom jer dugo vec ne mozete da prestanete misliti na tu osobu. Vrijeme je za novu ljubavnu srecu u vasem zivotu.

 

STRIJELAC

Do kraja sedmice sa voljenom osobom provodite samo sretne dane. Nesuglasice iz proslosti cete zaboraviti jer do kraja sedmice vi cete samo za veliku srecu znati. Pred vama su dani u kojima cete shvatiti koliko ste voljeni.

 

JARAC

U danima koji su pred vama dolazi do nesuglasica koje ce vam jako tesko pasti. Vas partner ce vam priznati nesto jako vazno, ali i sami ste imali velike sumnje u zadnje vrijeme. Pred vama su dani u kojima cete imati priliku da napokon donesete jednu vaznu odluku.

 

VODOLIJA

Sretni dani su pred vama u kojima cete sa voljenom osobom samo uzivati. Predivna desavanja su pred vama u kojima cete shvatiti koliko znacite svom partneru. Sreca vam je i vise nego naklonjena.

 

RIBA

U danima do kraja sedmice vi cete imati priliku da sa voljenom osobom postignete nesto jako vazno sto vam mnogo znaci. Pred vama su dani u kojima ce vas velika sreca pratiti jer dolazi do predivnih promjena kojima ste se iskreno nadali.

Stranice: 1 2