Evo sta svakog zodijaka OCEKUJE do KRAJA GODINE!

Evo sta svakog zodijaka OCEKUJE do KRAJA GODINE!

1. studenoga 2023. 0 By Maja

VAGA

U vas zivot dolaze promjene koje ce vas mnogo usreciti. Na poslovnom polju dolazi do velikih promjena koje u vas zivot donose nove obaveze, ali i novcane dobitke koji su vam potrebni. Pred vama du promjene i na ljubavnom polju, jer pred vama je susret koji ce vas zivot promijeniti iz korijena.

 

SKORPIJA

Poslovna ali i ljubavna sreca vam nije bila mnogo naklonjena. Mnogo ste se trudili, ali kao da je sav vas trud bio uzalud. Do kraja godine ce da se dese promjene koje ce u vas zivot donijeti veliku kolicinu srece. Mnogo toga se  mijenja, ali svaka promjena donosi srecu i uspjeh sa sobom.

 

STRIJELAC

Vrijeme je za veliku ljubavnu srecu. Vama do kraja godine slijedi jedan susret koji ce se ispostaviti kao ljubav na prvi pogled. Poslovna sreca je takodjer pred vama koja vam donosi mnogo obaveza, ali i velike novcane dobitke. Vrijeme dolazi u kojem ce vam sve polaziti za rukom.

 

JARAC

Boginja sunca  vas zivot donosi srecu i blagostanje koje vam je bilo potrebno. Uspjeh na poslovnom polju je pred vama. Ljubav ce vam biti mnogo naklonjena jer vi cete do kraja godine uspijeti da rijesite mnoge probleme. Za razocarenja nece znati.

 

VODOLIJA

Posebno na poslovnom polju vas ocekuje velika sreca. Novcani dobici su pred vama koji ce vam biti od velikog znacaja. Ljubavna sreca vas nece zaobici, mada vise uspjeha slijedi na poslovnom polju vaseg zivota. Boginja sunca sluti velikoj sreci.

 

RIBA

Period do kraja godine ce vam biti od velikog znacaja kada je vasa buducnost u pitanju. Poci ce vam za rukom da napravite promjene koje ce vam donijeti novcane dobitke koji su vam trenutno preko potrebni. Vama je sudjena sreca u ljubavi jer mnogo toga se mijenja na bolje.

Stranice: 1 2