Pred ovim znacima su VELIKE PROMJENE i jos veca RAZOCARENJA!

Pred ovim znacima su VELIKE PROMJENE i jos veca RAZOCARENJA!

1. studenoga 2023. 0 By Maja

VAGA

Vi za ljubav i svoju ljubavnu srecu zivite. Mnogo vam znaci povjerenje koje imate u voljenu osobu jer bez povjerenja vi u jednoj vezi ne mozete da budete. To povjerenje ste gradili dugo vremena, i niste neko ko tako lako dopusta da mu  se ukrade srce. Ipak vasem partneru je to poslo za rukom i vi imate i dalje velike planove koje zelite ostvariti.

Ali nazalost te planove necete ostvariti jer cete saznati istinu koja ce sve da srusi. Mada je vase povjerenje veliko, poceti cete da primjecujete promjene koje ce vam dati povoda sa sumnjate u partnerovu vjernost.

Vas osjecaj vas ence prevariti jer vi cete saznati istinu koja ce vam slomiti srce. U zivotu vaseg partnera vi niste jedina ljubav i to saznanje rusi sve. Pred vama je jedan period u kojem cete mnogo patiti jer tako nesto od voljene osobe niste mogli ocekivati.

Pred vama je razocarenje kao nikada do sada u vasem zivotu. Velike promjene ce da nastupe  i vama lako nece biti. Vi cete se morati pomiriti sa istinom, ali cete znati da nastavite dalje.

Pred vama je velika tuga koja ce vam slomiti srce, ali i koja ce vam napoko otvoriti oci. Zivjeli ste u zabludi da je sve savrseno, nazalost to nije tako.

Stranice: 1 2