Ovan ce saznati BOLNU ISTINU,Rak ce stati na LUDI KAMEN,samo ce ovaj znak IMATI NOVCA na PRETEK

Ovan ce saznati BOLNU ISTINU,Rak ce stati na LUDI KAMEN,samo ce ovaj znak IMATI NOVCA na PRETEK

2. studenoga 2023. 0 By Maja

RAK

Sa voljenom osobom ste tako dugo, ali jos niste uplovili u bracnu luku. Ne znaci vasem partneru taj list papira nesto posebno, ali vama znaci. Vi ste oduvijek zeljeli romanticno vjencanje sa osobom koja je ukrala vase srce. Pred vama su desavanja koja ce vas u blizoj buducnosti itekako odusevitit.

Vas partner postavlja pitanje kojem ste se dugo nadali. Poslije toga slijedi vrlo brzo i vjencanje kojem  ste se tako dugo nadali. Vas parnter zeli da vam dokaze koliko mu znacite jer vi ste jedina osoba sa kojom zeli da bude.

 

VODOLIJA

Vi ste uvijek imali osjcaj da vas ceka nesto vise od ovoga sto imate sada. Taj osjecaj vas dugo prati, ali ne mozete da svrstate svoje misli i da tacno kazete sta ocekujete. Ali nesto predivni sigurno jeste. Do sada ste vi ubijek bili jedan veoma uporan i tvrdoglav zodijak koji se je posteno borio za svoju srecu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Nije vam to tesko palo jer pred vama su uvijek bila desavanja koja su id vas zahtijevala mnogo, i tek tad ste vi u svom elementu. Pred vama je novcana sreca , jer to je bio taj osjecaj koji vas je uvijek pratio da ce se desiti nesto posebno.

Vi cete imati velike novce koji ce sve u vasem zivotu da promjene na bolje .Velika novcana sreca vas ocekuje kao nikada do sada u vasem zivotu. Ali vi ste tu srecu iskreno zasluzili.

Stranice: 1 2