Zvezde predvidjaju SUSRETE i RASKIDE,SVADJE i POMIRENJA ovim znacima, narednih 15.dana!

Zvezde predvidjaju SUSRETE i RASKIDE,SVADJE i POMIRENJA ovim znacima, narednih 15.dana!

4. studenoga 2023. 0 By Lala

VAGA

Zvezde vas cekaju kao osobu koju zele da stave na test. Od vas  se ceka  da budete  odlucni i znate i sta zelite i sta ocekujete.Naravno da cete morati da date sve od sebe.Tek  cete imati priliku da vidite da li ste na  dobrom ili losem posmatranju zvezda.

 

SKORPIJA

Raskid koji vas ceka, moze se desiti tako iznenada. Necete ni shvatiti sta se zbilo i sta je ono sto zelite dalje. Bicete u dilemi koja vas  muci i koju necete moci da iskontrolisete. Vase je da se snadjete i   da prihvatite  ono sto je.

 

STRELAC

Bas kao da ste na posmatranju, osecate uticaj zvezda koji vas vodi. Cas ste levo, cas ste desno i vise ne znate na kojoj ste strani. Kao da ce vam zvezde da pomrse konce, od vas se ceka da budete  odgovorni za odluke koje cete doneti.

 

JARAC

Vase misli ce da prate zvezde i bicete deo zvezdane prasine. Naravno da to znaci da cete se ludo zaljubiti. Tako ce vase misli da idu nebeskim visinama i velikim zeljama. Vreme je da se okrenete onom  zbog koga vam treperi srce.

 

VODOLIJA

Imali ste svoj pravac, ali ga  danas gubite, i vreme je da ga povratite. Da li su to zvezde tako  nemilosrdne prema vama, ili vas smo zele nervirati? Svesni ste da to cine tako da vas nagrade, ili kazne za sve sto ste cinili! Razmislite da li je dobro ili lose?

 

RIBE

Ako vas zvezde do sada nisu mazile, sada ce biti red da promene karte.I vi cete se poigrati na mestu  onog ko ce se nadati svojim  dobicima.Vreme je da se srede  vasa posmatranja  stvari i da verujete da i vasa zvezda postoji. Tek cete je prepoznati kroz jednu osobu.

Stranice: 1 2