Ovi znaci OSTAJU ZAJEDNO uprkos svim problemima:Oni su PAROVI iz SNOVA!

Ovi znaci OSTAJU ZAJEDNO uprkos svim problemima:Oni su PAROVI iz SNOVA!

5. studenoga 2023. 0 By Maja

RAK i VODOLIJA

Emotivni rak i tvrdoglava vodolija, savrsen par? Naravno da jesu a evo i zasto. Za raka je opste poznato da je on veliki emotivac, ali manje je poznato da je isto to i vodolija, ali ona zna da u odredjenim situacijama sakrije svoja osjecanja. Rak to ne cini, njemu sta je na dusi, on ce to i reci.

Ali zajedno sa vodolijom cini savrsen par jer oni su u svojim zivotima prosli mnogo. Oboje vrlo dobro znaju da se bore za svoju srecu kako pojedinacnu tako i zajednicku. Povjerenje i iskrenost su stub njihove uspjese veze. Pred njima mogu da se dese najveci problemi, oni nece prestati da se bore dok ne rijese sve i jedan. Vole harmoniju i znaju da uzivaju u svojoj sreci.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Zivotni problemi njima ne mogu nista jer on su uvijek slozni, ali i oslonac jedno drugom kada dodju teska vremena. Ova ljubav je iskrena i tu nema prostora za lazi i prevare. Iskreni su jedno prema drugom, to je takodje nesto sto krasi njihovu vezu koja je morala da prodje kroz razne uspone i padove.

Ne postoji to sto oni ne mogu da rijese jer njihova ljubav je jaka i iskrena kao malo koja druga. Sudbina njima postavlja prepreke ali ovaj par zodijaka je jaci od svih problema koji ih zadese. Oni su stvoreni jedno za drugo.

Stranice: 1 2